gaz pedalında titreme

papen_42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opel astra 99 cd çukura girdikten sonra saniyelik gaz pedalında titreme oluyor acaba sorun nedir?

Titreme dediğiniz takılı kalıp serbest kalıyormuş gibi ise gaz teli açılmaya başlamış olabilir takılı kalmadan kontrol ettirin zor birşey değil. Onun dışında direk motora bağlı olduğu için motorun haraketiyle titremesi normal :)

Benim araçta da debraj pedalı titriyor,sorun nedir acaba... Omega-1990

99 olduğuna göre X kodludur herhalde araç. Gaz teli takılıyor, yada motor sallanıyor olabilir. Gaz teli kontrol edilecek, kelebek kontrol edilir, motor titreşim kolu vs. bakılacak.

1.4 turbo aracıma yeni tüp tektırdım ve gaz pedalında sürekli olarak ayağın altında karıncalanma ve sürtünme varmış gibi bir titreme başladı bunun sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz?

Merhabalar;
Sorunu bizde çukurlara girdimiğizde gaz pedalının altında titreme oluyordu sebebine baktığımızda aracın altından giden fren hidrolik borularından birinin tırnağından çıkmış olduğunu gördük yerine taktığımızda sorun düzelmişti.

1.4 turbo aracıma yeni tüp tektırdım ve gaz pedalında sürekli olarak ayağın altında karıncalanma ve sürtünme varmış gibi bir titreme başladı bunun sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz?

Sorunumu LPG taktırdığım yerde düzelttim, LPG borusu biryerlere sürtüp titremeye sebep oluyormuş. Borunun yerni değiştirdiler ve sorun çözüldü.

Geri