geleneksel opelim abant buluşması 31/08/2014

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu senede 31 Ağustos pazar gün Abant göl yolu üzerinde cemil pik ikte buluşuyoruz. Gelecek olanlar şehir ve sayı olarak aşağıda liste halinde adlarını eklesinler. Yemek karışık tabak et bal kaymak salata 1 içecek bolca çay olarak 35 tl.dir.

gelecek kişiler belirlendiğinde kalkış ve buluşma noktaları belirlenecektir.

listeyi alalım

1- yezocan + 1 ( şimdilik ) istanbul
2-westi555 + 1 ankara
3- bacadir
4- ?

Geç te olsa tabiki ben katılırım +1 mustafa ulupınar ve belki yanında bir kişi daha

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:58 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:56 ----------

Başkan kaymağı hatırlatsaydın :) sonra grçen sene en çok sen hayal kırıklığına uğradın gibi :))) bulamazlarsa ben temin ederim haberin ola :))

Valla Mustafa geçen sene baklava bu sene kaymak şımartıyon sen bizi :)

Başkan bu sefer sanal muhalefet olucam.
Her gittiğimizde kimse beğenmiyor ama her sene aynı mekan :)
Aç kakmak çabası ;)
Her geleneksel saçma hareketimiz Abant'a girmek ve hep aynı ses keşke burada mangal yapsaydık :)

Hakan abi ile görüşmüştük hatta :)

Ricam şu piknik...

Mustafa maksat diğer şehirlerdeki arkadaşlarla görüşmek biz bu sende mangalı kendimiz mi yaksak tarzı değerlendirmeleri başka mekanları değerlendirdik. Yol yorgunluğu ile mangalla yemekle uğraşmak mantıklı gelmedi. Maksat karnımızı doyurmak değil kurduğumuz dostlukları pekiştirmek. Bende mekandan yoldan yemekten haz etmiyorum ama amacımıza uygun olan böylesi. Her sene bu eleştiriler geldi ama kimse orta noktada bir çözümle gelmedi. Yanınızda atıştırmalık getirebilirsiniz. Biz özellikle muhabbet esnasında çekirdek çitlemeyi seviyoruz tavsiye derim. ;)

Hahahaaa başkan keşke müşterim olsaydın aç birakicam yine gelicen :)

Başkan bu sefer dinle beni mangalı biz getirelim yakalım, yıkalım, ezelim, yiyelim; )

Tarih çok kötü olmuş ben her ayın son günü ofiste olmak zorunda oluyorum :( bu sene çok heveslenmiştim

Beni +1 yapabilir misiniz? 30 ağustosta bir aksilik olmazsa istanbulda olacağım. buluşma noktası zor bir yer olmasın yolları çok bilmiyorum.

Yaşasın yandex ;)

Geri