Geri Görüş Kamerası Nasıl Göstermeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadsamuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadsamuy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geri Görüş Kamerası Nasıl Göstermeli Sizinki nasıl gösteriyor.

Bu araclar yan yana duruyor fark ortada yakın gösteren benim aracım diğeri arkadaşımın

20180307_161748.webp 20180307_155017.webp

Necvox olan araçta balıkgözü denilen bir kamera var sanırım. Bu kadar geniş açıyı ancak bu şekilde alabilir. Fikir olaraksa ne kadar çok alan görünürse o kadar iyidir.

Benim aracımdaki geri görüşte yön çizgileri yok ayrıca bir ayarı var mı acaba? bir de normal geri vites sensörlerinden ses gelmiyor.Hem sesi hem görüntüyü aynı anda kullanabilirmiyiz.

Benim aracımdaki geri görüşte yön çizgileri yok ayrıca bir ayarı var mı acaba? bir de normal geri vites sensörlerinden ses gelmiyor.Hem sesi hem görüntüyü aynı anda kullanabilirmiyiz.

Aracınızın donanım seviyesiyle ilgili bir durum, aracınızda arka park sensörleri varsa çalışması gerekiyor. Kamerada ki cizgilerse kullandığınız multimedya sistemiyle ilgili hocam. Ayarı kapatılıp açılıyormu bilmiyorum ancak benim aracımda da yok.

Arka park sensörleri orjinal var ma ses vermiyor,servise baktırayım o zaman teşekkürler

Necvox'un kamerası güzel. Bizim Micra'da da Necvox mevcut, gece-gündüz kalitesi gerçekten iyi, kamerası açısıda sanrım 170derece kadar vardır, mennunuz.

Arka park sensörleri orjinal var ma ses vermiyor,servise baktırayım o zaman teşekkürler
Peki geri vitese takinca park sensoru dugmesindeki isik yaniyomu? Uzerindeki isi kesintisiz yanacak yada ekranda park asistani servis diye bir uyari geliyormu

Kameralar da ki çizgiler multimedya ayarlarından açılıp kapanıyor
biraz kurcalaman gerekiyor
hatta ben geri viteste müzik sesini bile kapattım dikkat dağılmasın diye bir çok özellik oluyor.

Geri