göğüsten gelen tıkırtılar

06onur006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlarım merhaba astra g var bende artık ön göğüsten gelen seselere tahammülüm kalmadı içinizde buna çözüm üretebilen varmı? neden bukadar ses yapiyor bu ön göğüs kablolarmı boşta nedir yani neyse yapalım ama şu ses gitsin yeterki yardımcı olacak herkese şimdiden tşk ederim özelliklerde sağ ön kapı tarafından tıkır tıkır ses duyuyorum onun dişinda rüzgar uğultusuda var... :(

Kapı döşemesinin içerisindeki kablolar değiyordur kapının sacına.
Göğüs içinde aslında bayağı güzel yalıtım yağmış almanlar ama şu var ki içeride boşlayan bir yerler olabilir.
Bunun için orta göğsü sökmek lazım kablo sardıkları çabut bantlardan alıp ve bantlayabilirsiniz boş kabloları.

Mesela bende sol kalorifer ızgarasının içinden geliyordu kasislerde tıkırtı açtım baktım ki farı açtığımız çevirmeli düğmenin arkasındaki soket çıkmış bende siyah lastik bantla önce sardım sonra soketi yerine oturtrum şimdi tık yok maşaallah.

Tavsiyem orta göğsü sökmeniz ve aracı sürüp öyle denemektir.

Kolay gelsin.

valla sağ ön kapıdaki tıkırtı benim araçtada var ben nisan sonu aracın plastik aksamlarını boyatıcam o sıra kapı döşmesinide söktürcem iki kapınında içini temizletcem tüm vida vs tek tek ıktırcak üzerlerini silikonlarım hatta belki sonrada kapının içinide zift izalosyonlar varmıs onlardan alıp izole ettircem sonra kapı döşemesini tekrar katırcam takarkende köşelerine cift taraflı bant çekip sıkılıycam iyice.

2006 1.3 cdti

Aracımı 2006 da sıfır aldım göğüsten gelen sesler bir türlü bitmek bilmedi. Erzurum'da iyi bir özel servis bilen varmı?

bu sesler gitmiyor arkadaşlar birini kesiyosun diğeri başlıyo fazla kulak vermeyin

Ön cam havalandırma ızgaralarının vidalarından olabilir. kontrol edin.
+ Gögüs içinde kablolardaki klima soketi vs pilastik bi aksama değiyo olabilir.
Polen filtersini vs sökerken saga sola ittirip sıkıştırmışlarsa yapar.

evet benim ön cam havalandırma ızgarasından aşırı bi ses geliyodu ama deforme olmasından dolayı idi ızgaranın alt kısmına cam fitili yapıştırdım kesildi nalburlarda satıyolar

arkadaşlar benim hem sağ ön kapıdan hem sağ arka kapıdan hemde ön göğsün sağ taraffından ses geliyor arabanın sağ tarafı komple ses uzun yolda uğul uğul duramıyorum tşk ederim yardımlarınız için ben bu kapı döşemesini nasıl sökebilirim muhtemelen vida var resmen içinde benim tıkır tıkır ya

Kapı döşemesinin içerisindeki kablolar değiyordur kapının sacına.
Göğüs içinde aslında bayağı güzel yalıtım yağmış almanlar ama şu var ki içeride boşlayan bir yerler olabilir.
Bunun için orta göğsü sökmek lazım kablo sardıkları çabut bantlardan alıp ve bantlayabilirsiniz boş kabloları.

Mesela bende sol kalorifer ızgarasının içinden geliyordu kasislerde tıkırtı açtım baktım ki farı açtığımız çevirmeli düğmenin arkasındaki soket çıkmış bende siyah lastik bantla önce sardım sonra soketi yerine oturtrum şimdi tık yok maşaallah.

Tavsiyem orta göğsü sökmeniz ve aracı sürüp öyle denemektir.

Kolay gelsin.
ustam tşk ederim cevap için ön konsolu söktüm denedim daha önceden orda birkaç sorun vardı hallettim seslerin teyp bilgi ekranı takılı olan orta konsoldan gelmediğine eminim torpido gözünün arkası yada ön cam havalandırma ama oralara neyapcam bilemiyorum

Ön cam havalandırma ızgaralarının vidalarından olabilir. kontrol edin.
+ Gögüs içinde kablolardaki klima soketi vs pilastik bi aksama değiyo olabilir.
Polen filtersini vs sökerken saga sola ittirip sıkıştırmışlarsa yapar.
cengiz abi tşk ederim cvp iin ön cam havalndırma ızgaralarının vida yerleri nerde zaten ses ya ordan geliyor yada torpidonun arkasından ikisinede bakıcam söküp kapı döşemelerinide sökcem kapılarsan ses var

Geri