Merhaba arkadaslar,
Opel olmasada sizinle sevgiyle aldigim aracimi tanitmak istiyorum
bundan evel
34 ESJ 34 Astra GSI ve
34 TE 1122 Astra Bertone Turbo mdan sonra
daha az bütceyle, sevdigim bir araci aldim. Bu araca karar vermeden 3-5 tane cabrioya baktim ama bunun kadar temizini görmedim. bu tarzda arabanda temelinin saglam olmasi sart
aracla ilgili birkac temel bilgi
arac 3 sene evel gümrükten alinmis, motoru 1,6 GTI, Dösemesi orjinal, tentenesi yurtdisindan getirilen marinalarda kullanilan su gecirmez bir kumastan yapilmis (gerginligini tam yapamamislar ama el aticaz onada). arac herseyinle orjinal, hatta orta susturucu bile. Orjinal olmayan sadece Tüp olmasi.
birde en güzeli yani ARAC ORJINAL KLIMALIDIR
iyi seyirler
aldigim zaman
su ana kadar yaptiklarim
coilover
Kristal stop
Füme Far (xenon)
Füme sinyal (resimleri daha mevcut degil)
Logosuz panjur
Pek yagissiz gün görmedik bugünlerde, birgün güzelce yikayip cilaladiktan sonra cektigim birkac resim (o zaman Logosuz panjurum gelmemisti)
Opel olmasada sizinle sevgiyle aldigim aracimi tanitmak istiyorum
bundan evel
34 ESJ 34 Astra GSI ve
34 TE 1122 Astra Bertone Turbo mdan sonra
daha az bütceyle, sevdigim bir araci aldim. Bu araca karar vermeden 3-5 tane cabrioya baktim ama bunun kadar temizini görmedim. bu tarzda arabanda temelinin saglam olmasi sart
aracla ilgili birkac temel bilgi
arac 3 sene evel gümrükten alinmis, motoru 1,6 GTI, Dösemesi orjinal, tentenesi yurtdisindan getirilen marinalarda kullanilan su gecirmez bir kumastan yapilmis (gerginligini tam yapamamislar ama el aticaz onada). arac herseyinle orjinal, hatta orta susturucu bile. Orjinal olmayan sadece Tüp olmasi.
birde en güzeli yani ARAC ORJINAL KLIMALIDIR
iyi seyirler
aldigim zaman
su ana kadar yaptiklarim
coilover
Kristal stop
Füme Far (xenon)
Füme sinyal (resimleri daha mevcut degil)
Logosuz panjur
Pek yagissiz gün görmedik bugünlerde, birgün güzelce yikayip cilaladiktan sonra cektigim birkac resim (o zaman Logosuz panjurum gelmemisti)