Görsel ,ledli sis farı hakkında fikir ve yorum alalım.

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar fotodaki ledleri aracın sis farı kısmındaki plastigi kesip biçip :) monte edebilme imkanımız var mı?Uydurabilirmiyiz?Sonradan herhangibir sorun çıkartırmı?

Ayrıca görsel olarak araçda nasıl durur?Uygulamayı düşündügüm araçlar Caravelle veya astra h . ..

6917.jpg

Son düzenleme:
Güzel işçilikle güzel sonuçlar ortaya çıkabilir.

dostum senin bu sundugun zaten sanal bir materyal.ama farlarin icine simetrisi duzgun bir iscilik ile cok guzel oturtulabilir.

dostum senin bu sundugun zaten sanal bir materyal.ama farlarin icine simetrisi duzgun bir iscilik ile cok guzel oturtulabilir.
o daire içindeki farlardan elimde mevcut.Foto sanal değil...İş uydurabilmekte ve nasıl duracağı hakkında tahminde...

fıbercıye gıdıcen saglam usta bul on numara yapar keser bıcer yerlestırı

Ben de düşünüyorum sislerimi LED yapmayı. Ama ben tasarımını da kendim yapacağım. Bence çok şık durur, ama aydınlatması normal sisler gibi olmaz.

Ben de düşünüyorum sislerimi LED yapmayı. Ama ben tasarımını da kendim yapacağım. Bence çok şık durur, ama aydınlatması normal sisler gibi olmaz.
ben öyle bişey istiyorumki şehir içinde kullanım için olsun.Sadece görsel.Ş.arası yola çıkarken o plastik parçaile cıkarıp yerine orjinal sisleri takabileyim..

bizim mehmet gazihan ustamız corsasına yapmıştı cok da güzel duruyordu bir danışın isterseniz

Geri