Merhaba arkadaşlar iyi günler, 2006 model Opel Astra aracımda çok ilginç bir arıza yaşıyorum. Cuma günü arabamı park ederken herhangi bir sorun yoktu. Hafta sonu şiddetli kar yağışı vardı. Pazar günü arabamın yanına gittim, kumanda düğmesine bastım fakat araba açılmadı. Akü bitti sandım ve arabayı manuel olarak açtım. Arızanın tuhaf kısmı da burda başlıyor. Kapıyı açtığımda kapı açıldı ışığı yanıyordu, farları kontrol ettim farlar yanıyordu ve farların yandığına dair ibare göstergede gözüküyordu, çakmaklık çalışıyordu fakat arabayı çalıştırmak için anahtarı kontağa taktığımda ve çevirdiğimde hiçbir tepki vermiyordu araç. Yani anahtarı çeviriyorum ve gelmesi gereken yağ lambası vs. hiçbiri çıkmıyordu ama arabada elektrik vardı. Akü yetersiz mi acaba diye düşünüp başka arabadan takviye yaptım fakat durum değişmedi, anahtarın pilinin değiştirdim, durum değişmedi, İkitelli Erdinç Opelden sevdiğim bir abim bana kontrol etmem gereken sigortaları söyledi, fakat hepsi sağlamdı ama araba anahtarı adeta tanımıyordu, elektrik gelmediği için haliyle araba da çalışmıyordu. Böyle bir arıza yaşayan veya duyan olduysa veya fikri olan varsa konu ile ilgili tecrübesini yazarsa çok sevinirim. İyi forumlar...