görüşlerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fıko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fıko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
benim aracın eksiklerini söyleyebilirmisiniz arkadaşlar... tşk ler.

Ekli dosyalar

• PICT5586.webp
    PICT5586.webp
    70.5 KB · Görüntüleme: 228
  • PICT5593.webp
    PICT5593.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 159
  • PICT5589.webp
    PICT5589.webp
    65.5 KB · Görüntüleme: 131
İlk olarak ben başlayım.

Öncelikle imza bölümü ne ad soyad yazmak zorunludur.

Jantlarınız çok yakışmış ama arka tamponu desteklemek için maşbiyel ve on tampon eklerinide ekleye bilirsiniz.Camları film kaplatrsanız daha güzel olur 1 numara çokta sorun çıkarmaz bence.Bir de yay ekleye bilirsiniz listenize sonrada tadından yenmez bu araba.Çeki demiri yuvası için olan kapağı tamamlarsanız unutmadan söyleyim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
İlk olarak ben başlayım.

Öncelikle imza bölümü ne ad soyad yazmak zorunludur.

Jantlarınız çok yakışmış ama arka tamponu desteklemek için maşbiyel ve on tampon eklerinide ekleye bilirsiniz.Camları film kaplatrsanız daha güzel olur 1 numara çokta sorun çıkarmaz bence.Bir de yay ekleye bilirsiniz listenize sonrada tadından yenmez bu araba.Çeki demiri yuvası için olan kapağı tamamlarsanız unutmadan söyleyim.
kesinlikle katılıyorum...
çok güzel tespit etmişsiniz bence eksikleri... ön ve yan ekler şart olmuş artık ;)

APP plaka olabilir

ilk olarak ben başlayım.

öncelikle imza bölümü ne ad soyad yazmak zorunludur.

Jantlarınız çok yakışmış ama arka tamponu desteklemek için maşbiyel ve on tampon eklerinide ekleye bilirsiniz.camları film kaplatrsanız daha güzel olur 1 numara çokta sorun çıkarmaz bence.bir de yay ekleye bilirsiniz listenize sonrada tadından yenmez bu araba.çeki demiri yuvası için olan kapağı tamamlarsanız unutmadan söyleyim.

arkadaşa aynen katiliyorum çok güzel tespit yapmiş

ön farlarının aynısından bendede var bu ney olarak gecıyor normalde yan sınyaller ayrıdır butun b1 kasalarda .

2000 ve üstü b farları

artı ön tampon ekini nerden bulabilirim veya yaptırabilirim araştırıyorum o yüzden eksik ....

yorumlarınız için tşk ler...

Araba güzel ama arakadaşlarin dediği gibi ön tampon eki maşbiel birde yay mükemmel olur. Jantlarin biraz daha değişiği olsaymiş keşke ama yinede güzel. Kazasiz belasiz

Geri