Gösterge Renklendirme Hakkinda Son Nokta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratefen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratefen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar özelden Ulaşin Bana Konuyu Detayi Ile Anlatiyim Kendiniz Yapin Nasil Yapilacağini Anlattiğimiz Arkadaş Usta Oldu çikti Da şimdi 200 Ytl Ye Yaparim Diyor Daha Düne Kadar Nasil Sökeceğim Diye Bana Soruyordu özelden Görüşelim

paylasimin icin tesekkürler

özelden yazdim

sevgili dostum Muratefen!!!!su an aklin sira hakaret etmeye calisiyorsun ama yanlis kelimeler kullaniyorsun.bak simdi;sen buraya resimli anlatimini koydunmu kardesim:KOYDUN.anlatimini yaptinmi:YAPTIN.ben yaptiktan sonra ledlerin senden temin edilebilecegini yazdimmi:YAZDIM.senin sayende ve anlatimların sonucu bunları yaptigimi fakat yaptirmadigimi aksine kendi isciligim oldugunuda yazdimmi:YAZDIM.eeeeeeeeeeeeeee????ne zoruna gidiyo anlamadimki???benim bu teklifi koymamin tek sebebi konsolu ve diger parcalari sokmeye cesaret edemeyenlere ve bu islemi yapmaya usenen vatandaslara emegimin karsiligini alarak yardimci olmaktir.bunu sadece ben yaparim baskasi yapamaz diye bi dusuncede de degilim.onun icin bence fazla konusmaya gerek yok.bana bu konuda sen yardimci oldun kimsenin hakkini yemem ama bu yazdiklarin cok haksizca.bundan sonra bin kere dusunur bir kere yazarsin umarim.Ha birde şu var;dostum sen Tokat'tasin.senin bu iste ekmegin varsa korkma buna mani olmuyorum zira yazilanlari okusaydin sadece İstanbul'daki astra sahipleriyle ilgili yardimci olabilcegimi yazmişim.buda sana kapak olsun

Son düzenleme:
eee. ben şimdi kimle irtibata gececem??? :S

emeğe saygı lütfen!

bende kendim uğraştım yapmak için 4 günüm gitti...millet kendi yapabiliyorsa ne ala yapsın...yapamıyorsa bu kadar zahmetli bir iş hatırla yapılacak bir iş değildir...elbette arkadaş emeğinin karşılığını isteyecek...ha üç aşşa beş yukarı olur fiyat ona birşey diyemem...ama herkes emeğe saygı duysun !

kaptan55 agzina parmaklarina saglik.benim anlatmak istedigimde tam buydu.

Geri