göstergeler ve direksiyon sarsılması problemi arkadaşlar bi bakarmısınız lütfen?!

exorcist33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba benim aracımda kontağı açınca 3 gösterge yanıyor motor, akü ve yağ lambaları aracım opel corsa 1.3 cdti sport tek kapı modeli 2007. pek anlamadıgım için sizlere soruyorum.
motor çalıştığı zaman bütün ikaz lambaları sönüyor resimlerle göster5cem zaten sizede bi bakınız lütfen.

***Dİreksiyon titremesi problemi için yeni konu açmak yerine buraya dığdırmak istedim.sola dğru döndürüken özellikle fena bir titreşim oluyor direksiyonda tırrtt tırrrr diye sesler çıkıyo neden dir napmak gerekir sevgiler..

Ekli dosyalar

• 20130506_214955.webp
    20130506_214955.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 23
  • 20130506_215052.webp
    20130506_215052.webp
    43.8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Motor çalışmadan önce yanar çalışınca bie kaç saniye içersinde söner. Anormal bir durum yok no panik =)

Fazla yandığını mı düşünüyorsunuz? Aracı çalıştırmadan önce kaç tane yanarsa yansın, araç çalışırsa ve çalıştığında sönüyorsa sorun yok demektir. Havalar soğuk olduğunda kısa süreli olarak - kızdırma bujisinin işareti de eklebilir o göstergeye ama dediğim gibi bir süre sonra sönecektir ve araç çalıştığında yanmıyorlarsa sıkıntı yok...

Arkadaşlar çok çok sağolun ne biliyim ben yanıyor görünce dedim acaba bişeymi oldu :) Birde bu direksiyonda problemim var benim sola doğüru dönerken tirtirtir yapıor titriyo ses cıkarıyor falan bu neden olur acaba klasik bi problem diye okmuştum ama değiştirmek falan mı gerekiyor nedir acaba sorun kaça patlar bana :) çok teşekkkürler şimdiden

selam arkadaşlar. benım sorunum motor arıza göstergesiyle. aracım 2004 model g kasa astra.
arıza gostergem yanık bır sekılde sabıt duruyor. rampa da ya da arabayı sıkıştırdıgımda gosterge yanıp sönuyor ve araba çekişten düşüyor. oyle kı rampada devam etmeye baslasam 2. vıtese kadar düşer yanı. ya da gaz bıttıgınde otomatık olarak benzıne gectıkten bellı bır sure sonra arıza gostergesı yıne yanıp sonmeye baslıyor. kontagı kapatıp actıktan sonra yanıp sonmeler bıtıyor sadece yanık olarak sabıt kalıyor silinmiyor. yanı su anda gosterge kontagı actıgım gıbı ekranda sabıt olarak kalıyor. yardımcı olursanız sevınırım

Geri