merhaba arkadaşlar naviyi kullanırken bir sorunla karşılaştım 2.5 yıl oldu ama ilk kez karşıma çıktı. necvox/cyclone un navisini kullanırken gps sinyali kayboluyor ve bir süre bulamıyor.bu neden olur gps antenini nereye koyuyorlar orta şuan hatırlamıyorum yıkamada falan sorun çıkartabilecek bir yerdemiydi yoksa çekmediği bir ana mı denk geldi sadece? sinyal kaybolduğunda ataşehir taraflarındaydım. daha önce de avcılar civarlarında kaybolmuştu. tabi kaybolunca yol tarifi yapamıyor rahatsız edici bir durum başına gelen var mı acaba?
not:ayarlardan gps ayarı gibi birşey vardı. otomatik algılama yaptım frekans değişti sanırım üstüne yine başladı yol tarifi falan yaptı. bir daha deneyemedim tabi ataşehir taraflarına işim düşerse yine denemek lazım yardım olabilcek varsa sevinirim.
not:ayarlardan gps ayarı gibi birşey vardı. otomatik algılama yaptım frekans değişti sanırım üstüne yine başladı yol tarifi falan yaptı. bir daha deneyemedim tabi ataşehir taraflarına işim düşerse yine denemek lazım yardım olabilcek varsa sevinirim.