GT gidiyor mu ne :(

odabasalparslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba arkadaşlar.Bilenler bilir benim büyük oğlumu.Yaklaşık 2,5 yıldır severek ve büyük bir zevkle kullandığım,gözüm gibi bakıp emek harcadığım aracıma dün müşteri çıktı.Aslında hiç de niyetim yoktu ama (daha 2 hafta önce 4 tane lastik aldım mesela) arkadaşlarımın ısrarı ve müşteri olan kardeşimizin temizliği, arabama en az benim kadar iyi bakacağına emin olmam dolayısıyla tamam dedim.Önceki araçlarıma bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum açıkcası :) Tabiki eğer kısmet olur da arkadaş da aracın yeni sahibi olursa ona hayırlı olsun demek düşer bana.Anlayacağınız bir GT efsanesini benim açımdan kapanıyor gibi...Son sözüm; ben giderim nickim kalır,dostlar beni hatırlasın :)

attachment.php

Hayırlı olsun Alparslan Abi, değişik bir durum gerçekten de..Böyle bir araç zaten kapılır..Temiz, nadide, hor kullanılmamış bir araç..Her iki tarafa da hayırlı olsun

Abi bu arabayı satarsanız 2.0T altı sanırım sizi kesmez, yeni araç almayı düşünüyor musunuz, düşünüyorsanız ne düşünüyorsunuz?

Eyvallah arkadaşlar.Az önce yoldan geldim.Gider ayak içimi acıttı kerata :) Bana mısın demiyor maşallah. Yeni araba konusunda hayırlısı diyorum bakalım...

İnşallah kardeş :)

Geri