Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1997 Model Vectra 2.0 Cd Opelim Var... 1998 Yada 1999 Model Opel Vectra 2.0 Gt Ile Değiştirmeyi Takas Yapmayi Düşünüyorum... Gt Ile Cd Arasindaki Farklar Nelerdir... Performans Haricinde ? Bilginize Ihtiyacim Var Teşekkür Ederim...
Ben Vectra A GT 1996 kullandım.... 1997 senesinden beri opel kullanıcısıyım Opelde GT farklı diye düşünüyorum... GT yi sattığıma hala pişmanım herhalde bu sözlerim yeterli olmuştur.... Vectra B GT de muhakkak farklıdır.
GT...Geçen sene forumda konusu olmuştu 17-18 bin km civarı bir gt vardı.Bu sene'de araba aradığım zamanlar 10 bin km'de bir tane olduğu haberi gelmişti,hala daha aklımda kaldı..Temizini bulursanız hiç kaçırmayın derim.
Teşekkür Ederim çok Sağolun... Görüşleriniz Benim Için Gerçekten çok önemli... Temizini Bulmaya çalişacağim Umarim Bulurum... Gt Yi Ben Sürat Aşamasinda Fark Ettim... Bizde Mercedes E270 Cdi Vardi Onunla Konyayi Bilirsiniz Konya Yolu Uzun Bi Yol Sürat Için Elverişli Bir Yol... 260 Km Hizla Bizi Arkamizdan Birakmadi Tamponumuzdan Ayrilmadi Noluyoruz Dedik Dayimla Afalladik... Yani çok Farkli Bir Olgu Diye Düşünüyorum... Saygilar,