GTC stop lambası bulunurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem921
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem921

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slmlar benim bir 2006 astram var ve GTC'nin stop lambaları çok hoşuma gidio,yetkili opel servislerinde veya başka bir yerde bulabilirmiyim.İlginiz için şimdiden teşekkürler...(Haa bide GTC stop lambaları astrayla uyumlumudur acaba?)

Hocam yetkili serviste çok fazla fiyat çekerler. stoplara o kadar para vermek evlat acısı gibi koyar. bence çıkmacılardan falan araştır.çok komik fiyatlara çok iyi parçalar çıkabiliyor. Astracı arkadaşlar daha iyi bilir ama gtc nin stoplar olmuyo galiba hb astralara.

bende olmaz diye biliyorum aslında benimde aklımda olan bişey bu takılsa çok şık duracağı kesin araştırda bilgilerini bizimle paylaş

kesinlikle uymaz üzgünüm benimde aklıma gelmişti ama

neyse çok saolun yuvaları uysa çok güzel durcak,zaten astraların en beğenmediğim yanı stop lambalarıydı.artık ben başka bi çare düşüneyim.Acaba orjinal karartma stop lambası varmıdır yaa servislerde?Siyah görünümlü baya şık durur,nedersiniz?

Biraz sabret makyajlı versyonlarda opsiyonel olarak led li sistem sunacaklar ondan takarsın daha iyi olur hem orjinalliği bozmamış olursun...

Geri