Gülermisin : )) ağlarmısın :(( ???

DERSİMLİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar ben aracımı temmuzun ilk haftası opel balkandan almıştım ve 3 gün önce arabanın ocak mtv yatırmak için internet bankacılığı aracılığı ile aracı sorguladım ve şokkkk oldum resmen, aracım 1.3 olmasına rağmen yıllık vergim 768tl gözüküyordu heralde bankada bir problem var dedim sonra başka bir siteden sorguladım ordada aynı ve hemen balkanı aradım bu işlere bakan arkadaşa bağladılar durumu izzah ettim birde kendisi bilgisayardan baktı ve dediki aracınız 1.4 gözüküyor dedi birde böyle ipsiz sapsız tavırlar iyce deliye döndüm. Neyse bana bu hemen hallolmaz dedi bende o zaman en kısa sürede hallet ve bana dön dedim 4 gün geçti bende az önce bir daha aradım işlem hala devam ediyor dedi peki dedim kapattım. Arkadaşlar bu nasıl olur? benim ruhsatımda aracım 1.3 gözüküyor bu iş beni çok uğraştırırmı sizce ne diyorsunuz bu saçmalığa? battle_Teroriste

Ynt: Gülermisin : )) ağlarmısın :(( ???

Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım dava açsanız direk kazanırsınız, sorumsuzluğun böylesini hiç görmedim. Size bu hemen hallolmaz demeside işin bir başka boyutu. Bu arada opel balkan zeytinburnundakiydi dimi, abdi ipekçinin az aşağısında ?

Evet zeytinburnu balkan oto ben daha önce oradan insignia almıştım o zamanda burnumdan gelmişti.

Erdemir 2

Erdemirde berbat hizmet satış ıvır zıvır arabayı alana kadar canım cicim müdürlerinide işten cıkarmıslar birazda benim etkim oldu :)

sizede geçmiş olsun talihsiz bir durum.

muameleci hatası..sorun çözülür merak etmeyin...ruhsatınız ile beraber aracınızın bağlı olduğu trafik şubeye giderseniz kısa sürede sizde halledebilirsiniz ama bayinin bu hatayı telafi etmesini beklemek en doğal hakknız...

Anlaşılır bir durum değil arkadaşlar, adamlar aracı satacağı zaman kul kurban sattıktan sonrada yüzünüze bakmıyorlar. özellikle opel balkan çok şikayetçiyim 2009 da insignia almıştım o zamanda sorunlar yaşadım.

umarım araç başkasının üzerine gözükmüyordur. çekiççç

Muameleci hemen halleder keşke direk ona ulaşsaydınız..
Benim eski aracımda ilk aldığımda Jeep görünüyordu :)

iki konu birleştirilip bir bilene danış bölümüne taşınmıştır.

Ülkemizdeki bayilere hayranım Acaba yurt dışındada işler böylemi yürüyor
Satana kadar bayiler süper özel ilgi, süper muamele Sanki kral sizsiniz
Aracı sattıktan sonra olur hallederiz, bu ancak bu kadar olur, yaparız
Ağırdan alma, ve umursamazlık
Köprü bitti anlıyacağınız

Geri