Gümrük sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aykutatik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar aracımı alalı(daha doğrusu parasını vereli) 1hafta oluyor ama aracı hala alabilmiş değilim geçen pazar aldık salı günü teslim ederiz dendi sonra cumaya attılar en son pazartesi dediler bugunde ne zaman geleceği belli değil ama bu hafta içi kesin dediler.araç şuanda gümrükte yeni yasa gereği türkçe stickerlar olması gerekli onları bekliyoruz dediler..benden başkasının başına böyle bir durum geldi mi acaba yoksa tek şanssız ben miyim?

aykut ne aracı aldın gümrükten ne kadara aldın hayırlı olsun

aykut ne aracı aldın gümrükten ne kadara aldın hayırlı olsun

yanlış anlaşıldı galiba gümrükten almadım normal bayiden aldım opel corsa ama yeni yasa gereği bu kapılardaki stickerler falan değişmesi gerekiyormuş 1 haftayı geçti hala arabayı bekliyorum..

yanlış anlaşıldı galiba gümrükten almadım normal bayiden aldım opel corsa ama yeni yasa gereği bu kapılardaki stickerler falan değişmesi gerekiyormuş 1 haftayı geçti hala arabayı bekliyorum..

şimdi anladım kardesım hayırlı olsun tekrar telefonla baski yap :)

Gümrük müşavirleri bu konuyu daha iyi bilir aramızda vardır umarım ama diğer bayilerede bu konuyu sormak gerek belkide adamlar yurtdışından gelecek aracı gümrükte diye müşteriye söylüyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugüne kadar salladılar,daha araç gelmedi acaba bununla ilgili yapılabilecek bişey var mıdır?mesela seramik kaplama yaptırıyorum onun parasını daha vermedim kesebilir miyim acaba?

sonunda geldi,bi sıkıntı olmadan aldık Allaha şükürler olsun...

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Kazasız, belasız ve cezasız :)

Tesekkurler tyanali.bide bisey merak ediyorum bu beni beklettikleri etiketler arabanin neresinde?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri