Gündüz farı

ÖZGÜR..

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar corsa d 2013 gündüz farı ve parklar aynı yerden yanıyo tek ampulle gündüz farı daha yoğun parkı açınca seviye düşüyo biraz ben bunu beyaz yapmak istiyorum ama ampul tipini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar corsa d 2013 gündüz farı ve parklar aynı yerden yanıyo tek ampulle gündüz farı daha yoğun parkı açınca seviye düşüyo biraz ben bunu beyaz yapmak istiyorum ama ampul tipini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınızın ampul tipi T20 7443 çift flamanlı dipsiz ampul. 21/5W değerinde. Gündüz farlarında 21W park lambalarına geçince 5W olanı yanar.

Aracınızın ampul tipi T20 7443 çift flamanlı dipsiz ampul. 21/5W değerinde. Gündüz farlarında 21W park lambalarına geçince 5W olanı yanar.

Corsa D 111. Yıl araçlarda bu tür bir gündüz farı özelliği var mı?
Ya da park ampullerini bahsi geçen tür ampul ile değiştirerek aktif etmek/programlamak mümkün mü??

Corsa D 111. Yıl araçlarda bu tür bir gündüz farı özelliği var mı?
Ya da park ampullerini bahsi geçen tür ampul ile değiştirerek aktif etmek/programlamak mümkün mü??

O zaman sizin araçta gündüz farı yok. Farın içinde T10 dipsiz ampuller park lambası olarak yanıyor. T10 ampullerinde ledli beyaz olanları var onlardan kullanabilirsiniz.

dipsiz ampül her renk satılıyor diye biliyorum.

Geri