Gündüz farlari hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Superior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Superior

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2013 astra sport sahibiyim yaklaşık 1,5 ay kadar once aki boşalması problemi yasadım bulunduğum konum dolayısıyla takviyeyi kendim yapmak zorunda kaldım ve takviye esnasında kısa farlarim söndü beyaz ampul kullanıyordum osramin cool blue 5500 lik kullanıyordum. Uzunları kisaya aldım uzun ampulüm su anda bos. Config kısmında kilitler açıldığında dış aydınlatma acik. Sormak istediğim konuya gelecek olursak

Gündüz zamanı anahtardan kapıları açtığımda gündüz farlarim otomatik yanmıyor. Yanması gerektiğini tahmin ediyorum. Kontagi çevirdiğimde gündüz farlarim yanıyor. Ama gece vakti kapıları açtığımda gündüz ve kısa farlarim otomatik yanıyor. Acaba sorun ne olabilir.

Eğer yanması gerekiyorsa sorun neden olabilir. Yazılımsal mı yoksa ampul eksikliğinden mı?

Hiçbir arıza ışığım yanmıyor.

Ynt: Gündüz farlari hakkında

Gunduz Kapilari acip kapatinca sadece 4 luler yanar. 
Gunduz fari vs. Yanmaz.
Yani aracinizda bi anormallik yok.

B֜LENT link' Alıntı:
Gunduz Kapilari acip kapatinca sadece 4 luler yanar. 
Gunduz fari vs. Yanmaz.
Yani aracinizda bi anormallik yok.

Ben o zaman yanlis hatırlıyorum. Cok teşekkür ederim Bülent bey.

Aracım 7 aylık ve su ana kadar klimadan ses, yüksek hızda ters rüzgarda on konsola sanki biri vuruyormuş gibi ses ve yaklaşık 1,5 ay kadar once de aki boşalması problemi yasadım. Forumdaki Buğra bey gibi sorunlarla bogusuyorum. Bulunduğum konum dolayısıyla en yakın servis 200 km uzaklıkta ve sorunlarını çözemedim daha arabanın.

Superior link' Alıntı:
Ben o zaman yanlis hatırlıyorum. Cok teşekkür ederim Bülent bey.

Aracım 7 aylık ve su ana kadar klimadan ses, yüksek hızda ters rüzgarda on konsola sanki biri vuruyormuş gibi ses ve yaklaşık 1,5 ay kadar once de aki boşalması problemi yasadım. Forumdaki Buğra bey gibi sorunlarla bogusuyorum. Bulunduğum konum dolayısıyla en yakın servis 200 km uzaklıkta ve sorunlarını çözemedim daha arabanın.
Rica ederim
Forumda takildiginiz konularda herkezden yardim alabilirsiniz. 

Geri