2013 astra sport sahibiyim yaklaşık 1,5 ay kadar once aki boşalması problemi yasadım bulunduğum konum dolayısıyla takviyeyi kendim yapmak zorunda kaldım ve takviye esnasında kısa farlarim söndü beyaz ampul kullanıyordum osramin cool blue 5500 lik kullanıyordum. Uzunları kisaya aldım uzun ampulüm su anda bos. Config kısmında kilitler açıldığında dış aydınlatma acik. Sormak istediğim konuya gelecek olursak
Gündüz zamanı anahtardan kapıları açtığımda gündüz farlarim otomatik yanmıyor. Yanması gerektiğini tahmin ediyorum. Kontagi çevirdiğimde gündüz farlarim yanıyor. Ama gece vakti kapıları açtığımda gündüz ve kısa farlarim otomatik yanıyor. Acaba sorun ne olabilir.
Eğer yanması gerekiyorsa sorun neden olabilir. Yazılımsal mı yoksa ampul eksikliğinden mı?
Hiçbir arıza ışığım yanmıyor.
Gündüz zamanı anahtardan kapıları açtığımda gündüz farlarim otomatik yanmıyor. Yanması gerektiğini tahmin ediyorum. Kontagi çevirdiğimde gündüz farlarim yanıyor. Ama gece vakti kapıları açtığımda gündüz ve kısa farlarim otomatik yanıyor. Acaba sorun ne olabilir.
Eğer yanması gerekiyorsa sorun neden olabilir. Yazılımsal mı yoksa ampul eksikliğinden mı?
Hiçbir arıza ışığım yanmıyor.