Hafif Kaza Atlattık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manisa45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Eşim kendi şeridinde giderken arkadan gelen kartal sollamaya çıkıyor ve karşıdan gelen kamyonu farkedince bizim arabanın önüne kırıyor. Eşimde sağa atıyor kendini. Allahtan ön çamurluk göçmüş ve sürtmüş geçmiş. Eşim sağa kırmasa belki o hızla arabalar ters dönecek ve karşı şeridden ve arkadan gelen araçlarla İstanbul 16 araçtaki gibi 5-6 araç birbirine girecek. Verilmiş sadakamız varmış. Adak cılız falandı ama yine işe yaradı :)
İşin can sıkan kısmı adamlar basıp kaçmaya çalışmış eşim kendi çabalarıyla adamın nüfus cüzdanını almış. Ben direk sanayiye götürdüm. Kartalda ne ruhsat ne sigorta hiç bişi yok. Arabanın fotoğraflarını çekti arkadaşlar hemen. Ben hafif doğrulduktan sonra boyansın dedim. Pasta cila pek kapatmayacak. Sağ ön çamurluk komple boyanacakmış. En az 200 TL dedi. Adamlar parayı vermeyi bırak başka araç getirelim onun sigortasından olsun falan diye direttiler. Tabi bizim boyacı kabul etmedi. Sağlam esnaftır. Neyse adamlarla birbirimize girmeden bastılar gittiler. Yarın gelmezlerse ben nasıl bir yol izleyeyim? Ya da siz neler önerirsiniz.

Polis çağırıp tutanak tuttunuz mu ?

yada Trafik Kaza tutanağı tuttunuz ve bu tutanağı o şahıslara imzalatıp nüfus cüzdanı ve ruhsat fotokopisis aldınız mı ?

Ayrıca geçmiş olsun..

Yanlarında ruhsatta yokmuş. Nüfus cüzdanı bende onun ve benim arabanın resimleride bende. Tabi böyle bir durum yaşamadığı için eşim beni aradı bende akşam oluyor diye direk sanayiye gittim.

geçmiş olsun... bu eski araçları kullananlarda eskimiş oluyor sanırsam. tehlikeli kullanıyorlar. geçenlerde bi toros sola kaçmasam az kalsın sağ tarafı götürüyordu. neyse ki küçük bi çizikle atlattık.

verilmiş sanadakanız warmış keşke bi tutanak yada ekip çağırsaydınız
ruhsatıda yokmuş belki araba çalıntı yada kaçak olma ihtimalide olabilir
yanlış anlamayın içinize kurt düşürmek için söylemiyorum ama bunlar hayatın gerçekleri malesef :(

geçmiş olsunn Allah daha beterinden korusun

günümüzde güvenlik ile ilgili bir çok şey yapılsın ama insanımız sorumsuzz trafik sigortası tok ruhsat yok trafikte geziyorr

gecmıs olsun :(

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.. aracın üzerinde yakalamalı haciz olabilir, bu sebepten kaçmış olabilirler.. veya çalıntı durumu da olabilir..

eski vectra'da köşede parketmiş beklerken kamyonet sürtmüştü benim araca.. adamlar ilk başta hatayı benim üstüme atıp kaçmaya çalıştı, bende inad edip polis çağırdım.. trafiği kilitlememek için daha sonrasında ayrılmak durumunda kaldık.. plakalarını internetten sorgulattığımda yakalamalı haciz olduğunu görmüştüm, polis gelseydi onların aracı bağlayabilirdi..

çok geçmiş olsun. bu kaza olayları gerçekten can sıkıcı

Polis çağırmamak çok büyük bir hata.Adamlar kaçıp gitse çok başınız ağrır.

Geri