Halojen ve gündüz farı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xaluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xaluk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mrb, astra edition 1.6 modelini satın aldım fakat daha teslimatı yapılmadı.Teslimatı yapılır yapılmaz ampulleri ultra parlak beyaz ya da mavi halojenlerle değiştirmek istiorum. Bu konuda önerebileceğiniz ürün var mı?Bi de ledli beyaz gündüz farlarını yollarda çok görür oldum. Bu konuda da önerebileceğiniz beyaz ledli gündüz farı var mı? Son olarak da bunları aracıma takarsam aracım servis garantisi dışında kalır mı? tşkler

Ynt: Halojen ve gündüz farı hakkında

aracınız hayırlı olsun öncelikle . farlarınızı beyaz yapın tavsıye ederım fakat gunduz farlarınızı led yapamazsınız edıtıon ve enjoy modelınde gunduz farı tek bır t20 ampulden ıbarettir . fakat o ampulude parlak yanan beyaz bır ampulle değiştrirsiniz yada benım gibi turuncu yapabilirsiniz. bu değişimler sonrasında servisler aracınızın garantisi bozulacağını söyleyecektir adı üstünde servis işte :)
garantilik bir işiniz olursa 5 dakıkada eskılerıyle degıstırırsınız sıkıntı olmaz  ;)

Mete34 link' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun öncelikle . farlarınızı beyaz yapın tavsıye ederım fakat gunduz farlarınızı led yapamazsınız edıtıon ve enjoy modelınde gunduz farı tek bır t20 ampulden ıbarettir . fakat o ampulude parlak yanan beyaz bır ampulle değiştrirsiniz yada benım gibi turuncu yapabilirsiniz. bu değişimler sonrasında servisler aracınızın garantisi bozulacağını söyleyecektir adı üstünde servis işte :)
garantilik bir işiniz olursa 5 dakıkada eskılerıyle degıstırırsınız sıkıntı olmaz  ;)
֖ncelikle ilginiz için tşkler mete bey. Sizin kullandığınız gündüz farı mtec t20 mi? Forumda onun rengininde turuncudan çok sarıya çaldığını söyliyenler mevcut. ֖nerebileceğiniz bir ampul modeli var mı? Hem gündüz farı hemde farlar için soruyorum şimdiden tşkler...

benimde merak ettiğim bir konu bir anketmi açsak yoksa

gunduz farlarım mtech degıl sanırım carub markaydı . pıyasada bırcok turuncu t20 ampulu var fakat benım kullandıklarım sarı yanmıyor . kısa farlarım mtech marka fakat ben osram cool blue öneririm düşünürseniz .

[img=800x600]http://i50.tinypic.com/2j1ahk2.jpg[/img]
Bugün aracım karlar içindeyken çektim . Far bölgesi komple kar kaplı bu nedenle bıraz sarımtrak yanıyor gunduz farları :D
[img=793x600]http://i47.tinypic.com/25qrr83.jpg[/img]

benimde merak ettiğimbir konu daha var. H7 ampül içinekstra bir donanıma ihtiyaç varmıdır? yoksa direk koçtaş vb. yerlerden temin edilip takılabiliyor mu?

ouzhn06 link' Alıntı:
benimde merak ettiğimbir konu daha var. H7 ampül içinekstra bir donanıma ihtiyaç varmıdır? yoksa direk koçtaş vb. yerlerden temin edilip takılabiliyor mu?
Ekstra hiçbir şeye gerek yok, H7 ampul alıp takabilirsiniz, led olmadığı için arıza ışığı yanmaz
Ancak görüşün iyi olmasını istiyorsanız philips ya da osram ampul tercih etmelisiniz.

gündüz farlarıızn için şuan kullandığım osram t20 çif duyu önerebilirim ,turunculuğu diğer t20 lere göre daha koyu yanıyor,carub t20 de fena sayılmaz, kısa farlarda Philips H7  Diamond Vision 5000K kullanıyorum, görünüş olarak dikkat çekici,fakat dezavantajı ise koyu asfalt ve yağmurlu havalarda aydınlatması çok kötü,yeri geliyo önünüzdeki çukuru görmüyorsunuz, buyüzde orjinal olan sarı yanan ampullerle değiştiricem..

Geri