Hangi marka xenon?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba.Genelda adını duyduğum iki xenon kit hakkında özellikle bu markaları kullanan yada bu konuda araştırması olanlardan fikir almak istiyorum.Monza xtreme serisimi z-techmi?

Hangisinin yedek servisi ve garantisi daha kaliteli.Hangisinin ışık ve aydınlatma gücü daha yüksek?Hangisinin ışık yansıtması (far aynasının ve camının yıpranmasını hesaba katmazsak) daha net?

Bunları merak ediyorum çünkü daha önce arabasına xenon taktırıp ışıktan verim alamayan ampuldeki sorunlar yüzünden ışığı dağınık olan bir çok arkadaşım oldu.Bari dedim bu kadar çok arabanın bulunduğu bir sitenin katılımcılarından görüş alayım dedim.

Bu bahsettiğim markaları aracında kullanan yokmudur ya :S

garanti işi zor..monza al bunların arasından ..yada mtec gold al sıkıntı yaşama

mtec xenon piyasadaki en iyi xenonlardandır

Mtech ile monza arasında fiyat farkı var.Monza 230 lira m tech 350 lira.Benim derdim şu.Örneğin bazı arabalrda 6000k xenon var ışığı zayıf bazılarında var ışığı zayıfın uzunu gibi yanıyor kısada.Monza da yada z-tech de bu sorun karşıma çıkarmı?

bende monza 8.000 var rengi falan fena degilde zaman zaman araç elektriginden kaynaklı heralde yanmama problemleri olabiliyor..

En iyiye ulaşmak araştırma ve sabır ister diye düşünüyorum bu nedenle araştırmaya devam :)

mtech kulanıyorum ben 6senelik sigortayı yakmıştı fakat sigortayı değiştirdim sorun yok ;)

bende aynı dertten muzdaribim farları değiştirecem değiştirmişken xenonla birlikte farda alayım dedim biraz araştırdım işin içinden cıkamadım tecrübeli arkadaslar bana yardımcı olur fikir verirlerse sevinirim...
far+xenon ne almalıyım?

Geri