Hangi mazotu kullanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat87

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar opel corse 1.3 cdti araba var mazot olarak ne tavsiye ediyor opel siz ne kullanıyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz herkez bişi söylüyor inanın şuan depomda kafamda çok karışık bi ondan alıyorum bi ötekinden falan

yeni teknoloji motorlarda Euro dizel kullanmak gerekli diye biliyorum mesela senin araç CDTi

Şehre ve bölgeye göre değişir. "Opet" dersin girersin ama o petrolün sahibi üç kağıtcıdır naftalin koyar ! çevrendekilere sor ya da izmirli arkadaşların bu soruyu cevaplamasını bekle..

şimdi bizim akrabanın totali var çok işlek düzgün bi hilesi hurdası yokda şunu merak ediyorum mesela reno opet le anlaşma yapmış opetten aldığın mazotdan araban bozulursa garantisi var opelin böle bi tavsiye ettiği yer varmı yoksa bunlar ticari amaçlı reklam birlikteliklerimi ayrıca totali tavsiye edermisiniz opel dizel motorlarda

ben shell den yanayım kalite her zaman shell kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık şimdiye kadar

Ben BP ve PO kullanıyorum. BP den çok memnunum. Önemli olan ana bayilerden yakıt alman örneğin üçkuyular BP

Benzin istasyonunun kalitesi de çok önemli ...

Opel E Opet yakışır. Opet Full Force Eurudiesel ;) Çok memnunum çooookkkk ama istasyonda önemli :)

Arkadaşım, izmirin neresindesin?
ben turandan ksk yönüne giderken köprüden hemen önceki shell den alıyorum, yada kipa totalde çok iyi ablamda 2 senedir oradan alıyor.

bu 2 istasyondan çok memnunuz..

Geri