HARARET.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mecid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mecid

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Aracim yaz aylarinda trafikte hararet surekli 95lerde yani zorlansa rampalarda 100 olucak belki surekli tedirgin oluyorum konuyla ilgili kime sorsam normal o araclarda o hararet diyor bu konuyla ilgili yapabilecegim musur termostat veya radyator ne yapamam lazim cokta anlamiyorum ilk aracim bana yardimci olun lutfen tesekkurler simdiden

bu model vectra ve astralarda hararet derecesi normal. su seviyesi normalse, fan açıyorsa sıkıntı yok.

bu model vectra ve astralarda hararet derecesi normal. su seviyesi normalse, fan açıyorsa sıkıntı yok.
Yani rampalarda 100 oldugunda cekiyorum kenari bekliyorum abi sence ne yapmaliyim 100ude gecermi mesela devam etsem

bu modeller, benim vectra a da aynı 92derecede termostat açılır, 102-105 derece civarında fan açar . bende otobanda arabada 5 kişi varken rapmaya geldiğimde hararet bazen 100e geliyor ve fan açıyor. sıkıntı yok yani.. NORMAL.
ayrıca arabayı çekip beklemene gerek yok, araç hareket halindeyken daha çok rüzgar alır ve daha çabuk 90dereceye iner.
ama sıcak bir yerde yaşıyorsan daha düşük dereceli fan müşürü ve termostat araştırabilirsin.

bu modeller, benim vectra a da aynı 92derecede termostat açılır, 102-105 derece civarında fan açar . bende otobanda arabada 5 kişi varken rapmaya geldiğimde hararet bazen 100e geliyor ve fan açıyor. sıkıntı yok yani.. NORMAL.
ayrıca arabayı çekip beklemene gerek yok, araç hareket halindeyken daha çok rüzgar alır ve daha çabuk 90dereceye iner.
ama sıcak bir yerde yaşıyorsan daha düşük dereceli fan müşürü ve termostat araştırabilirsin.
Anladim abi cok tesekkur ederim