dün eskişehir özel servise (Çıldırlar oto) gittim. bilecikteki ustamla aynı şeyi söyledi. 2000 model GL vectra X16XEL. aracımda MAF yokmuş!? hava filtresinin kutusundan çıkan boruya baktım görünmüyor sadece ısı sensörü var. bu modellerde Maf yokmu? yoksa şayet aracın obd1 olması ve Z kodlu motorlardan fazla yakması ile bağlantılı bir durum sanırım. 2000modelde nasıl olmaz anlayamıyorum 99 volvomda vardı
bi şey daha sorayım aracımda yolda giderken çocuklar kapıyı açmasın diye merkezi olarak kilitleyemiyorum trafikte iken kilitsiz gidiyorum. nerden kilitleniyor bulamadım. uzaktan kumandadan aç-kapa yapıyorum ama arç çalışırken kumandadan kilitlenmiyor. şaştım kaldım. bir araba hem bu kadar iyi hem bu kadar kötü olur mu yaw !?
bi şey daha sorayım aracımda yolda giderken çocuklar kapıyı açmasın diye merkezi olarak kilitleyemiyorum trafikte iken kilitsiz gidiyorum. nerden kilitleniyor bulamadım. uzaktan kumandadan aç-kapa yapıyorum ama arç çalışırken kumandadan kilitlenmiyor. şaştım kaldım. bir araba hem bu kadar iyi hem bu kadar kötü olur mu yaw !?
Son düzenleme: