Hayran Kaldım...NE SIKLIKLA YAG SU EKLIYORSUNUZ?

f.astra_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
15 aralıktan berı ne yag ne de su hiçbirsey eklemedım masallah dıyeyım nazarlardan ırak olsun araba ne su eksıltmiş ne de yag.bundan oncekı arabam tofastı.haftadabır yag eklerdım .hergun su eklerdım...opel guzel bır sey.SİZİN ARACLAR NASIL.NE SIKLIKLA YAG SU KONRTLU VE EKLEMESI YAPIYORSUNUZ..

10.000 km de bir yarım lt kadar yağ ilave ediyoum diyebilirim.
Normalde hiç su ilave etmemek lazım, su eksiliyorsa devreden su kaçağı vardır ya da daha büyük sorun silindirlerde kaçak vardır ama böyle bir sorunda beyaz duman da atması gerekli.

arada bi kontrol ediyorum sadece hortum filan patladı delindiyse araba elimizde kalmasın diye onun dışında ne yağ nede su ekledim bugüne kadar 7.500 de yağı değişir 15.000 de de bakıma girer o kadar

En son 15.06.2007 serviste. 8000 km oldu bakmadım bile sadece sızıntı olup olmadığına bakıyorum yoksa yola devam.

7000 ile 10000 arası yağ değisir bakımı yapılır 6 yıldır opel kullanıyoruz daha hiç yağ falan eklemedik

enson 45000 de bakıma girdi şu an 58000 de hiç bişi eklemedim eksilmede yok maşallah 60000 de bakıma gircek bakalım eksiği varsa çıkar ortaya

Corsalar 15000 km bir yağ ve filitre değiştiriyor onuda yıllık bakımda servis yapıyor su sadece bitince cam suyu dolduruyorum başka suda bilmem ben peryodik bakımlarını aksatmadığın sürece motora ellemene gerek yok. Senin tofaş baya sorunluymuş herhalde....

Ahmet Altınçubuk

eskiden her gün su eklerdim ; şimdi hiç eksiltmiyor; haftada bir yağını ve suyunu kontrol ediyorum ; 3-4 ayda bir yarım litreden az yağ eksilttiği de oluyor tamalıyorum...

Ne yağ ne su eksiltiyor sadece Yağ zamanı 10.000 kmde yağını değiştirken suyuna bakıyom...

Geri