Hediye Benzin Çeki

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

albertxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Pazartesi günü antotodan aracı aldığım bayiden arayıp önce müşteri memnuniyeti anketi yapıp sonra form geliceğini sölediler.Form elime ulaştı bunu bize göndermeniz gerek dediler böylece 50 tl hediye yakıt çeki vericez dediler göndeririz kocaelide olduğunuz içinde not düştüler.

Şimdi sorum şu gelen mektupta üstteki adres direk geri bildirim olarak almanya gözüküyor puluda var napıyım ant otoya mı yollıyım 50tl yakıt veriyor diye yoksa onu direk opele mi postalıyım bilgisi olan ?

Ynt: Hediye Benzin Çeki

Memnun olmadigin bir konu varsa Almanya'ya bildir ama herseyden memnunsan git ceki al

Bence anketin bir köşesine bayinin ''anketi bize verin,biz kendi lehimizde doldurup yollayalım yerine size hediye çeki verelim'' şeklindeki teklifini de yazıp, anketi kendiniz Almanya merkeze yollayın...

BU KONU SANIRIM TAM BENİM SEBEBİNİ ARADIĞIM SEY BENDE ARACIMI İNŞALLAH YARIN TESLİM ALIYORUM ARACIN HALI PASPASLARININ ÜZERİNE KAUÇUK PASPASI SORDUĞUMDA SİZE BİR ANKET GELECEK BİZ ANKET GELDİKTEN SONRA VERİCEZ SİZE DEDİLER SANIRIM BU ANKETİ BİZDEN ALMAK İÇİN BİR STRATEJİ O ZAMAN BENDE BUNU BİR KOZ OLARAK KULLANMA STRATEJİSİNİ KULLANABİLİRİM..... general_Applause 031blaa 011zaa

trkcpr link' Alıntı:
BU KONU SANIRIM TAM BENİM SEBEBİNİ ARADIĞIM SEY BENDE ARACIMI İNŞALLAH YARIN TESLİM ALIYORUM ARACIN HALI PASPASLARININ ÜZERİNE KAUÇUK PASPASI SORDUĞUMDA SİZE BİR ANKET GELECEK BİZ ANKET GELDİKTEN SONRA VERİCEZ SİZE DEDİLER SANIRIM BU ANKETİ BİZDEN ALMAK İÇİN BİR STRATEJİ O ZAMAN BENDE BUNU BİR KOZ OLARAK KULLANMA STRATEJİSİNİ KULLANABİLİRİM..... general_Applause 031blaa 011zaa
tanışma odasında kendını bı tanıt bakalım kendını kımsın neyın nesısın ve duzcenın neresınde ıkamet edıyorsun

Ben hala yollamadım yakın gelecekte yollarım galiba :)

Geri