Herkese merhaba SEMİH / İSTANBUL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musti-sa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musti-sa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Kısmetse  Garantili 2012 astra h 1.3 dtci alarak aranıza katılmayı düşünüyorum,tabiki sizlerin yardımlarıyla..Takıldığım 4 konu var.

1-Otomatiğinde kronik problemler varmıdır,varsa nelerdir ?
  Nette okumadığım yazı forum kalmadı herkes problem var diyor ama problemin ne olduğunu yazmıyor.
  (Punto dualogic de çok problem yaşadım,aynı sorunlarla boğuşmak istemiyorum)

2-Enjoy,Essentia (Sahibinden.com'da) iki donanım gözüküyor.hangi donanım daha iyidir,hangini almalıyım.

3-42-47 bin tl aralığında değişen fiyatları var bu araç bunu hak ediyormu .
  Renk önerisi yaparsanız süper olur.(renk zevk meselesi ama genel yorumları göz ardı etmem)

4-Fiat ve vw gibi uzatılmış garantı satın alabiliyormuyuz, bedeli nedir. Opel servislerinden herkes şikayetci sanırım.yetkili servis tavsiyeniz.
  tüm forumdaşların cevaplarına şimdiden tşk ederim.

Ynt: Herkese merhaba SEMİH / İSTANBUL

musti-sa link' Alıntı:
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Kısmetse  Garantili 2012 astra h 1.3 dtci alarak aranıza katılmayı düşünüyorum,tabiki sizlerin yardımlarıyla..Takıldığım 4 konu var.

Nette okumadığım yazı forum kalmadı herkes problem var diyor ama problemin ne olduğunu yazmıyor.

2-Enjoy,Essentia (Sahibinden.com'da) iki donanım gözüküyor.hangi donanım daha iyidir.Varsa sizin öneriniz.

Renk önerisi yaparsanız süper olur.(renk zevk meselesi ama genel yorumları göz ardı etmem)

4-Fiat ve vw gibi uzatılmış garantı satın alabiliyormuyuz, bedeli nedir. Opel servislerinden herkes şikayetci sanırım.yetkili servis tavsiyeniz.
   tüm forumdaşların cevaplarına şimdiden tşk ederim.

astar h yaramaz astra j ye bakın bence.yeni kasasası varken bir alt kasayı düşünmeyin bence karar sizin tabi

musti-sa link' Alıntı:
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Kısmetse  2012 astra h 1.3 dtci alarak aranıza katılmayı düşünüyorum,tabiki sizlerin yardımlarıyla..Takıldığım 3 konu var.

2-Enjoy,Essentia (Sahibinden.com'da) iki donanım gözüküyor.hangi donanım daha iyidir.Varsa sizin öneriniz.

Renk önerisi yaparsanız süper olur.(renk zevk meselesi ama genel yorumları göz ardı etmem) tüm forumdaşların cevaplarına şimdiden tşk ederim.

֖ncelikle hoşgeldiniz  welllcommee

1- Astra H'lerde easytronic şanzıman kullanılıyo diye biliyorum. Kronik sorun şimdiye kadar duymadım ama vites geçişleri biraz hissedilir cinsten bu gerçek. Yakınımda bahsettiğiniz motor ve şanzımanda bu araçtan mevcut şimdiye kadar bi sıkıntı yaratmadı çok şükür..

2-Enjoy donanım essentia'ya göre daha dolu diye biliyorum.. 1.3 CDTI 111.Yıl  bravoo

3-Renk derseniz teknik gri bana göre en çok yakışan renk.

şimdiden hayırlı olsun...

Astra j'lerde otomatik seçeneği olmadığı için Astra H'ye düşünüyosunuz sanırım  032questn

Bi otomatik dizel çıkaramadılar gitti  031blaa 031blaa

O simdi asker link' Alıntı:
Astra j'lerde otomatik seçeneği olmadığı için Astra H'ye düşünüyosunuz sanırım   032questn
Evet doğrudur.otomatik vites tercih sebebidir,istanbul trafiği malum ama kullanmadığım hakkında hiç bir bilgi olmayan bir araba.o yuzden tecrübelerinize göre karar vereceğim arkadaşlar

O simdi asker link' Alıntı:
֖ncelikle hoşgeldiniz  welllcommee

1- Astra H'lerde easytronic şanzıman kullanılıyo diye biliyorum. Kronik sorun şimdiye kadar duymadım ama vites geçişleri biraz hissedilir cinsten bu gerçek. Yakınımda bahsettiğiniz motor ve şanzımanda bu araçtan mevcut şimdiye kadar bi sıkıntı yaratmadı çok şükür..

2-Enjoy donanım essentia'ya göre daha dolu diye biliyorum.. 1.3 CDTI 111.Yıl  bravoo

3-Renk derseniz teknik gri bana göre en çok yakışan renk.

şimdiden hayırlı olsun...

֖ncelikle teşekkür ederim.Sanırım sarsıntı diye bahsettiğiniz olay vites değişimi esnasında aracın gaz kesip vites değiştirmesinden kaynaklanan öne doğru hafif bir yığılma.eğer bunu kastediyorsanız bu gayet normal sonucta vites değişirken gaza basmaya devam edersen hem yakıt sarfiyatı artacak hemde baskı balatası olması gerekenden daha çabuk aşınacaktır.sanıyorum bunu firmalar güvenlik için yaptılar.şuan yaris otomatik kullanıyorum oda aynı bazan 2 den 1'e düşerken sarsıyo çok fazla takmıyorum hiç önemli değil.Düz vites olsa dahamı az sarsacak sanki tabiki hayır.benim için önemli olan şanzuman arızası yaşatmasın,bozulmasın,vites takılı kalmasın,otomatik boşa atmasın,habire arıza veya hata kodu verip devre dışı kalmasın..bu soruları sormamdaki esas sebep punto dualogicde bu sorunları yaşadım ve aynı sonuları opelde tekrar tekrar yaşamak istemem.eşime yaris alırken de çok araştırmıştım.herkes alma multimod şanzuman kötü,yok böyle yanar yokuş çıkmaz söylendide söylendi.2.el 2008 model 45000 kmde söyleyenlere inat gittim aldım .yeminle söylüyorum okadar memnunumki anlatamam.bakım haricinde  2 yıldr servise bile gitmedim,araç şuan 90000 de zevkle kullanıyorum.kendimin 2008 3.20d vardı çoğu zaman ona bile binmiyordum yarise bayıldım .netice olarak bmw'yi sattım yarise devam ediyorum.şimdi kendime astra düşünüyorum .kafamdakileri ilk mesaja yazdım .cvp veren arkadaşlara tşk ederim

+1

Benim dikkatimi ufak bir ayrıntı çekti.2012 model astra h 1.3 dizel dediniz ancak sitesinde 2012 modellerde dizel opsiyonu gözükmüyor.Tabi fazla bilgim olmadığı için bilemicem benzinli 1.6 essentia ve essentia konfor için fiyatlar vara

Astra H da enjy orta donanım seviyesidir bir üstü elegance oluyor, 42-47 bin bence çok bizim araçların sıfırı ar o fiyata tabi benzinli.

Geri