Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Kısmetse Garantili 2012 astra h 1.3 dtci alarak aranıza katılmayı düşünüyorum,tabiki sizlerin yardımlarıyla..Takıldığım 4 konu var.
1-Otomatiğinde kronik problemler varmıdır,varsa nelerdir ?
Nette okumadığım yazı forum kalmadı herkes problem var diyor ama problemin ne olduğunu yazmıyor.
(Punto dualogic de çok problem yaşadım,aynı sorunlarla boğuşmak istemiyorum)
2-Enjoy,Essentia (Sahibinden.com'da) iki donanım gözüküyor.hangi donanım daha iyidir,hangini almalıyım.
3-42-47 bin tl aralığında değişen fiyatları var bu araç bunu hak ediyormu .
Renk önerisi yaparsanız süper olur.(renk zevk meselesi ama genel yorumları göz ardı etmem)
4-Fiat ve vw gibi uzatılmış garantı satın alabiliyormuyuz, bedeli nedir. Opel servislerinden herkes şikayetci sanırım.yetkili servis tavsiyeniz.
tüm forumdaşların cevaplarına şimdiden tşk ederim.
1-Otomatiğinde kronik problemler varmıdır,varsa nelerdir ?
Nette okumadığım yazı forum kalmadı herkes problem var diyor ama problemin ne olduğunu yazmıyor.
(Punto dualogic de çok problem yaşadım,aynı sorunlarla boğuşmak istemiyorum)
2-Enjoy,Essentia (Sahibinden.com'da) iki donanım gözüküyor.hangi donanım daha iyidir,hangini almalıyım.
3-42-47 bin tl aralığında değişen fiyatları var bu araç bunu hak ediyormu .
Renk önerisi yaparsanız süper olur.(renk zevk meselesi ama genel yorumları göz ardı etmem)
4-Fiat ve vw gibi uzatılmış garantı satın alabiliyormuyuz, bedeli nedir. Opel servislerinden herkes şikayetci sanırım.yetkili servis tavsiyeniz.
tüm forumdaşların cevaplarına şimdiden tşk ederim.