herkese merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aktaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

aktaş

Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba adım burak.istanbuldan katılıyorum aranıza. dizel astra H kullanıcısıydım aracımı sattım ve dizel astra J almayı düşünüyorum.site içerik olarka gerçekten güzel bir site emeği geçenlere teşekkürler.yardım, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

Ynt: herkese merhaba

hoşgeldiniz. forumu detaylı incelemenizi öneriyorum. gercekten çok fazla fikir sahibi olacaksınız

aktaş link' Alıntı:
herkese merhaba adım burak.istanbuldan katılıyorum aranıza. dizel astra H kullanıcısıydım aracımı sattım ve dizel astra J almayı düşünüyorum.site içerik olarka gerçekten güzel bir site emeği geçenlere teşekkürler.yardım, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
Hoşgeldin Burak Bey, forumda istediğiniz bilgilere ulaşabileceğinzden eminim, yinede sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı oluruz.

benim gönlümden sport almak geçiyor ama cosmo ile aralarında fazla fark varmı acaba donanım olarak afl var dışında o kdar önemli bişe varmıki cosmoda? deri koltuk filan pek önemsemem.açıkçası sportun jantları hoşuma gidiyor cosmonunkilerde aksine hiç hoşuma gitmiyor :)

Hoşgeldiniz , keyifli forumlar dilerim. :)
Forumu inceleyerek ve burdaki arkadaşların yardımıyla karar vericeksiniz sanırım :)

aktaş link' Alıntı:
benim gönlümden sport almak geçiyor ama cosmo ile aralarında fazla fark varmı acaba donanım olarak afl var dışında o kdar önemli bişe varmıki cosmoda? deri koltuk filan pek önemsemem.açıkçası sportun jantları hoşuma gidiyor cosmonunkilerde aksine hiç hoşuma gitmiyor :)

Hoşgeldınız. Jant konusunda Cosmodaki şu jantları da görün öyle karar verin derim. eski jantlardan daha iyi bence. Sportunkiler de guzel tabi.

[img=448x600]http://a1108.hizliresim.com/11/8/13/13356.jpg[/img]

hoşgeldiniz burak bey
aslına bakarsanız sport jantını beğenenlere benim önerim sport+afl+  stil paket opsiyonu
hemen hemen cosmo ya yakın olur
motor seçeneği olarak sanırım benzinli düşünüyorsunu bunun için de 1.4t önerilir

cosmo da göze çarpan özellikler afl, alarm, ön ve arka park asistanı, deri lumaş koltuk döşemesi, bluetooth, elektrikli katlanabilir aynalar...

HaKaN link' Alıntı:
hoşgeldiniz burak bey
aslına bakarsanız sport jantını beğenenlere benim önerim sport+afl+  stil paket opsiyonu
hemen hemen cosmo ya yakın olur
motor seçeneği olarak sanırım benzinli düşünüyorsunu bunun için de 1.4t önerilir

cosmo da göze çarpan özellikler afl, alarm, ön ve arka park asistanı, deri lumaş koltuk döşemesi, bluetooth, elektrikli katlanabilir aynalar...
arkadaşa dizel düşünüyorum demiş mesajında.

Foruma hoş geldiniz.

Geri