Herkese merhabalar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OZAN41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OZAN41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese selam. İsmim Ozan,23 yaşındayım. Kocaeli ilinde avukatlık yapıyorum. Uzun zamandır kafamda olan astra alma fikrini yaklaşık 2 hafta önce hayata geçirmiş bulunmaktayım. Daha once 2 yıl boyunca renault megane2 dci kullandım.2 hafta kadar önce de 2006 astra H cdti enjoy almış bulunmaktayım.Aracımdan memnun olmakla birlikte bir takım ufak tefek problemlerım var.
Foruma gelme amacım hem kendi yaşadığım problemler hakkında bilgi almak hemde nacizane, bir takım bilgilerimi siz sevgili üye dostlarımla paylaşmaktır.Tekrardan herkese merhabalar...

Öncelikle herkese selam. İsmim Ozan Caner, 23 yaşındayım. Kocaeli ilinde avukatlık yapıyorum. Uzun zamandır kafamda olan astra alma fikrini yaklaşık 2 hafta önce hayata geçirmiş bulunmaktayım. Daha once 2 yıl boyunca renault megane2 dci kullandım.2 hafta kadar önce de 2006 astra H cdti enjoy almış bulunmaktayım.Aracımdan memnun olmakla birlikte bir takım ufak tefek problemlerım var.
Foruma gelme amacım hem kendi yaşadığım problemler hakkında bilgi almak hemde nacizane, bir takım bilgilerimi siz sevgili üye dostlarımla paylaşmaktır.Tekrardan herkese merhabalar...

Aramıza hoşgeldiniz

Geri