P
PORTSA
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum... Gerçekten istediğiniz hertürlü yardımı ya da konuyu bulabileceğimiz bir yer... Benim 2003 model 1.7 dti opel corsam var.. Sabahları ilk marşa basışta zor çalışıyordu... 2 -3 defa bastıktan sonra araba beyaz duman atıp öyle calışıyordu sonra motor sıcakken marşı düzgün alıyordu zannedersem forumda birkaç arkadaştada vardı böyle problem.... Sonra çarsamba günü götürdüm bir pompacı ustaya.. Usta pompada arıza olabiliceğini ya da map sensoru arızalı olabilir dedi... sabah başladı işe.. motor kapagını actı içinden enjektörleri cıkardı... onları temizledi, sonra fritöz gibi bir alette zannedersem enjektörün ucunda olan parçaları temizledi yanlız pompayı cıkarmadı.. enjektör uçlarını deiştirdimi bilmiyorum ona dikkat etmedim.. üstte bulunan sogutucuyuda cıkardı temizledi.. yanlız ben gelmeden önce benim pompanın aynısından birtane daha getirmiş ondan birşeyler aktardımı aktarmadımı bilmiyorum.. bütün parçalrı topladı taktı.. marşa bastı araba ilk marşta problemsiz aldı şimdi hiçbir sorun yok.. Probşemi neymiş dediğim de meslek sırrı diyor.... ısrar etsemde söylemedi..... 240 ytl bayıldım.... Sizce ne yapmış olabilir ... Kazıgı göstere göstere yedik mi.. Bir bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim....