herkese selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
abilerim kardeşlerim 2 aya kadar fiat bravom vardı sattım onu 2 3 gün içinde kısmet olursa astra j alacağım. 1.4 turbo cosmo alacağımı kesinlestırdım ama otomatık mı manuel mı ona karar veremedım benm ıcın performans onemlı opelın otomatıgını hıc kullanmadım sizde alınır mı otomatıgı en az 2 yıl bınecegım ıcın sıkıntı yasamak ıstemıorum bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım

Ynt: herkese selam

öncelikle hoşgeldiniz aramıza
otomatik vites kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır ama şu ana kadar
otomatik vitesle ilgili pek problem duymadım ben

Hoşgeldiniz, opelin otomatiğini hiç kullanmadım ama Active Select in bir önceki Astra H deki easytronikten kat kat iyi olduğu herkesin ortak görüşü, aklınızı karıştırmasın easytronik. Şu benzin fiyatlarının boyna yükselmeyeceğinden emin olabilsem bende alacam otomatik ama ne çare, opelden bekliyoruz bir dizel otomatik :)

Hoşgeldiniz, Benim aracım otomatik 1,6 benzinli hiçbir sorun yaşamadım gayet başarılı.
Ama ağırlığıyla ve tam otomatik şanzıman oluşunun motor güçünde azda olsa Performans eksiliği hisediliyor.

aklıma gelen ilk seyı yapıyım ben ozamn otomatık ıstıodum yarın bayıye gıdecem test sansım olursa denerım olmazsa yıne manuel almak zorundayım test yapamazsam alıpta elımde kalma durumu olmasın

greatt selam bende otomatik 16t 180 bg var güç olarak çok iyi otomatik şanzıman iyi ama.... çok yakıyor.

Foruma hoşgeldiniz, aracınızda hayırlı olsun. Zaten 1.6 T 180 hp lik otomatik bir araç alırken mutlaka tüketimin çok olacağını bilerekten almışsınızdır diye düşünüyorum :)

Geri