herkese selam

devirsever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

Adım Nuri Mızrak
Aracım (firma aracıdır kendisi) megane II sw 1.5 dci 80hp
nasipse çok yakında astra coupe 2.2 147hp alıyorum
daha önce teampalio da aktif bir üyeydim, umarım aynı aktifliği burada da gösteririm.

herkese selam olsun

Son düzenleme:
bu arada önceki arabalarım 99 Palio 1,6 16V 103hp, 97 Bravo HGT 2.0 20V 147hp, 07 Suzuki Swift 1.3 16V 4x4 93hp, 86 Honda Civic coupe 1.3 8V 60hp ve 08 Skoda Roomster 1,6 16V 105hp otomatik. Modifiyeyi severim ama araçta sırıtmıyorsa. Elimden geldiğince basit motor parçalarıda dahil söküp takarım, revize ederim. Elektronik mühendisiyim bu arada

hoşgeldin iyi forumlar elektronik mühendisiyim demişiniz elektronik üzerine yardımlarınla opelim.nete renk katman dileğiyle

Merhaba arkadaşlar,

daha önce teampalio da aktif bir üyeydim,

Paliom varken bende üye idim. bir kaç defa lpg ile ilgili sorunlarım paylaşmıştım :)
Aramıza hoşgeldin

Paliom varken bende üye idim. bir kaç defa lpg ile ilgili sorunlarım paylaşmıştım :)
Aramıza hoşgeldin
lpg ise mutlaka bende cevap vermişimdir, tabi 2007 den sonrasında fazla takılmadım sitede, ama oda kaliteli bir sitedir, her konuda yardımcı olurlar

tüm arkadaşlara:

Hoşbulduk, teker teker yazamam ama herkese çok teşekkürler

lpg ise mutlaka bende cevap vermişimdir, tabi 2007 den sonrasında fazla takılmadım sitede, ama oda kaliteli bir sitedir, her konuda yardımcı olurlar

Evet. Doğru diyorsun. kaliteli bir site idi. Opelimi aldıkdan belirli bir süre orada takıldım sonra opelim.net'i buldum :)

Geri