Herkese Selamlar

kemalcapoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

Aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım. Opel ile arkadaşlığımız çok eski olmasa da eski araçlarla epey vakit geçirmiş birisiyim. Örneğin Vectra B ve Astra G sahibi oldum farklı yıllarda. Şu anda ise Vectra C 1.9cdti Comfort araca sahibim. Servisimin profesyonelliği sayesinde çözemediğim sorunlar hiç olmadı ancak belki sizlere yardımcı olabileceğim konular olur ve yeni dostluklar edinirim düşüncesiyle üye oldum. Herkese hayırlı forumlar dilerim...

Hoşgeldiniz, safalar getirdiniz [emoji4]

Bilgi paylaştıkça çoğalır [emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,

Aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım. Opel ile arkadaşlığımız çok eski olmasa da eski araçlarla epey vakit geçirmiş birisiyim. Örneğin Vectra B ve Astra G sahibi oldum farklı yıllarda. Şu anda ise Vectra C 1.9cdti Comfort araca sahibim. Servisimin profesyonelliği sayesinde çözemediğim sorunlar hiç olmadı ancak belki sizlere yardımcı olabileceğim konular olur ve yeni dostluklar edinirim düşüncesiyle üye oldum. Herkese hayırlı forumlar dilerim...
Servisi metal ettim, biraz bahsedebilir misiniz?

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldiniz opel ailesine güzel vakit geçirmeniz dileğiyle saygılar

Aramıza hoşgeldiniz saygılar sunuyorum.

Hoşgeldiniz...

Hoşgeldiniz

Herkese teşekkürler. Soru üzerine cevap vereyim ben gümüşhanede yaşıyorum be opel araçlarımı hep rize engindere özel opel servisinde yaptırıyorum. Fiyat olarak birşey diyemem ancak en basit şeyler komple motor yenilemeye kadar birçok işlem yaptırdım çözemedikleri bir sorunum hiç olmadı.

Geri