Herkese Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jackson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jackson

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,
Ben Tekirdağ'ın Çorlu İlçesindenim.Adım Berat, 21 yaşındayım ve hukuk öğrencisiyim. Forumdan haberdar olur olmaz üye oldum ve gerek yazmış olduğunuz bilgiler gerekse hazırlamış olduğunuz videolar nasıl bir astra j sipariş etmem konusunda ve aracı tanımam konusunda beni aydınlattı. Sipariş ettiğimiz araç, 2012 model Opel astra j 1.4 hp turbo, beyaz, cosmo ve CD500 navigasyonlu olanıdır ve ekim ayı içerisinde getirileceği söylenmiştir. Böylesine güzel bir platform kurduğunuz için tüm opel ailesine teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Ynt: Herkese Selamlar

jackson link' Alıntı:
Merhabalar,
Ben Tekirdağ'ın Çorlu İlçesindenim.Adım Berat, 21 yaşındayım ve hukuk öğrencisiyim. Forumdan haberdar olur olmaz üye oldum ve gerek yazmış olduğunuz bilgiler gerekse hazırlamış olduğunuz videolar nasıl bir astra j sipariş etmem konusunda ve aracı tanımam konusunda beni aydınlattı. Sipariş ettiğimiz araç, 2012 model Opel astra j 1.4 hp turbo, beyaz, cosmo ve CD500 navigasyonlu olanıdır ve ekim ayı içerisinde getirileceği söylenmiştir. Böylesine güzel bir platform kurduğunuz için tüm opel ailesine teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

hoşgeldiniz sn. Berat
aracınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden
ben de Çorlu'dayım bu arada :)
Çorlu'da baya bir astra görüyorum
forumdan nasıl haberdar olduğunuzu da bizlerle paylaşır mısınız ?

Hoşbulduk, teşekkür ederim. thnxx
Forumdan internet araştırmalarım sonucu haberdar oldum ve araba hakkında en iyi bilgileri bu forumda buldum.

Hoşgeldin jackson, umarım kısa zamanda aracına kavuşursun.

Teşekkür ederim umarım daha fazla oyalamazlar :)

welllcommee, aracınız hayırlı olsun, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.

welllcommee
Aracınız hayırlı olsun.

Hoşbulduk, çok teşekkür ederim. thnxx

welllcommee
akın beyden sonra ikinci hukukcumuz da forumumuzda. aracınız hayırlı olsun Kazasız belasız kullanmanız temennisiyle

Geri