30 Nis 2010 #1 TEXPOL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Nis 2010 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Siteyi ziyaret et s.a arkadaşlar siteye yeni üye oldum arabamı yeni aldım çok memnunum .
30 Nis 2010 #2 snbastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 522 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 www.facebook.com Hoşgeldiniz. Üye Arşivi bölümüne tanıtıma uygun açıklama yaparsanız daha açıklayıcı ve tanıcı olur. Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli
Hoşgeldiniz. Üye Arşivi bölümüne tanıtıma uygun açıklama yaparsanız daha açıklayıcı ve tanıcı olur. Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli
30 Nis 2010 #3 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Hoşgeldinde üye arvişinde açarsan daha güzel olur..