29 Mar 2014 #1 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et arkadaşlar fren yağının değişimi için belli bir km var mı.lastik değişiminde bir cihazla ölçtüler değişim lazım dediler ama emin olamadım.
arkadaşlar fren yağının değişimi için belli bir km var mı.lastik değişiminde bir cihazla ölçtüler değişim lazım dediler ama emin olamadım.
29 Mar 2014 #2 S sohayli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2013 Mesajlar 1,915 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: arkadaşlar fren yağının değişimi için belli bir km var mı.lastik değişiminde bir cihazla ölçtüler değişim lazım dediler ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla ... Hidrolik 2 yılda bir veya 30 binde değişiyor sanırım. Araç kaç km de?
Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: arkadaşlar fren yağının değişimi için belli bir km var mı.lastik değişiminde bir cihazla ölçtüler değişim lazım dediler ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla ... Hidrolik 2 yılda bir veya 30 binde değişiyor sanırım. Araç kaç km de?
29 Mar 2014 Konuyu Başlatan #3 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: hidrolik fren yağı değişimi 48bnde 2011 model daha önce değişti mi bilmiyorum.
29 Mar 2014 #4 S sohayli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2013 Mesajlar 1,915 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: 48bnde 2011 model daha önce değişti mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Fren hidroliğini değiştirin bakımda. Lastikler de 40 bin km bir değişmle deniyor ortalama olarak. Farklı lastikçilere gösterin.
Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: 48bnde 2011 model daha önce değişti mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Fren hidroliğini değiştirin bakımda. Lastikler de 40 bin km bir değişmle deniyor ortalama olarak. Farklı lastikçilere gösterin.
29 Mar 2014 #5 N niko22 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 1,936 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Siteyi ziyaret et Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: 48bnde 2011 model daha önce değişti mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bakımlar yetkili serviste yapıldıysa değişmiştir hiç affetmezler
Ynt: hidrolik fren yağı değişimi bysmail link' Alıntı: 48bnde 2011 model daha önce değişti mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bakımlar yetkili serviste yapıldıysa değişmiştir hiç affetmezler