Hırsızlık Teşebbüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Revisorx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Revisorx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah aracın başına geldiğimde sol ön pencerenin tamamen açık olduğunu, hatta içersinin ıslandığını gördüm. Aklıma gelen ilk düşünce pencereyi açık unuttuğum veya bazı arkadaşların da belirttiği aracın kitliyken pencereyi kendi kendine bir şekilde açması sorununun yaşandığı idi; hemen içeriye baktım herhangi bir eksiklik-kir vs göremedim. Bunun üzerine aracı çalıştırdığımda karşıma ilk kez gördüğüm "Hırsızlık Teşebbüsü" uyarısı geldi. Acaba, camlar açıkken biri içeriyi girmeye çalıştı da anında alarm mı çalıştı? Bu uyarının tam olarak sebebini bilen var mı?

Ekli dosyalar

• 2013-10-01 06.59.47.webp
    2013-10-01 06.59.47.webp
    68 KB · Görüntüleme: 11
Ynt: Hırsızlık Teşebbüsü

cam açıkken alarm ı devreye alırsanız araç uzun süre beklediğinde bazen iç hareket sensöründen dolayı alarm çalabiliyor.

yada muhtemelen aracın camının açık olduğunu gören meraklı birisi elini camdan içeri sokmuştur

O zaman tahmin ettiğim gibi olmuş, alarm çaldı ve anahtar ile susturulmadığı için böyle bir uyarı verdi.

araç cosmo mu ?

Camı açık unuttuysanız ve kapıları kitlediyseniz uzun bekleme sonucu cam açık kaldığından bu uyarıyı verebilir.

Ynt:

Evet cosmo. Neyse böyle bir uyarının olması hoşuma gitti.

adam arabayı çaldıktan sonra uyarı versen ne vermesen ne..
aracı çalmaya çalışırlarken araç kendini komple kapatsa, hatta sahibini cepten bi arasa :)
güzen güvenlik sistemi olur :)

editionlarda da ve sportlarda bu uyarı var mı acaba?

Bu arada dikkat ederseniz yakıt bitmiş, deponun doldurulacağını varsayarak böyle bir uyarı mesajı vermiş olabilir  ;)

Geri