hız sayacı çalışmıyor (2002 model Zafira)

mcahit

Kayıtlı Kullanıcı
10-Balıkesir
Siteyi ziyaret et
Merhaba, hız göstergesi bazen takılıyor, bazen önden gidiyor, bazen atlaya atlaya gidiyor. devir saatinde ve km sayacında problem yok. hararet göstergeside bazen atlaya atlaya ilerliyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir? kime götürmek gerek, elektrikçi mi, beyinci mi...? Balıkesir merkez. Araç 2002 zafira elegance 1,6 benzin+lpg

Merhaba, hız göstergesi bazen takılıyor, bazen önden gidiyor, bazen atlaya atlaya gidiyor. devir saatinde ve km sayacında problem yok. hararet göstergeside bazen atlaya atlaya ilerliyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir? kime götürmek gerek, elektrikçi mi, beyinci mi...? Balıkesir merkez. Araç 2002 zafira elegance 1,6 benzin+lpg
İyi akşamlar, öncelikle geçmiş olsun. Sadece hız göstergesinde sorun yaşasaydınız önce bir sensöre( sanırım Opel'lerde sol ön tekerleğin oradadır) baktırın derdim ama hararet göstergesinde de sorun varsa gösterge paneline baktırarak başlayabilirsiniz. Çok fazla anlamadığım için yanıltmamak adına net de konuşamıyorum maalesef. Fakat önce bir elektrikçiye gösterin derim, beyine elletmek riskli olabilir. Ki beyinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Umarım sorununuza kısa sürede çözüm bulursunuz. ''Opel Zafira Kulubu'' konusuna da bekleriz. Üye otomobilleri kısmında. 500+ sayfalık bir yazışma var Zafira'lar hakkında.

• Beğen
Tepkiler: mcahit
Emir bey merhaba. cevap için teşekkürler. başka bir elektrikçi bulmam lazım sanırım. benim gittiğim direkt beyinci baksın demişti :)

Geri