Hız ve Yük endeksi Hk.

nejdet can1

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Selam Değerli Dostlar Değerli Ustadlar 2014 Model Opel Astra aracımın lastiklerini değişeceğim Lastik ölçülerim 215/50 R 17 91Y'dir ama aynı lastikleri bulamıyorum piyasada 215/50 R 17 95W lastikler var bunu alsam bir problem olurmu? Teşekkür ederim.

BENİM ARACIMIN LASTİK ÖLÇÜLERİ
215/50 R 17 91Y
91 yük endeksi 615 kğ
y hız endeksi 300 km

BULABİLDİĞİM LASTİK ÖLÇÜSÜ
215/50 R 17 95W
95 yük endeksi 690 kğ
w hız endeksi 270 kw

Bu lastiği kullanıyorum. Memnunum. Bu ebat için f/p lastik diyebilirim. İnceleyin beğenirseniz tercih edebilirsiniz.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim araştıracağım bilmediğim bir marka Yaz lastiği diyor ben 4 mevsim almak istiyorum 25 gün sonra MUAYENEĞE giricem bu havada yaz lastiği muayeneden geçer mi? Baktıp SAVA 4 mevsim Petlas'tan bile pahalı

ebat olarak aynı olduğu sürece desen marka yaz kış mevsimlik fark etmeksizin muayeneden geçiyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: nejdet can1
  • Beğen
Tepkiler: cenk artem
viking fourtech kullanıyorum. araştırırken bakmanızı tavsiye ederim. sök tak derdi yok her mevsim araç üzerinde ve çok memnunum.

• Beğen
viking fourtech kullanıyorum. araştırırken bakmanızı tavsiye ederim. sök tak derdi yok her mevsim araç üzerinde ve çok memnunum.
Teşekkür ederim bakacağım şimi baktım Hocam SÖK TAK derdi yok derken yazlık kışlık lastiklerimi kasrettiniz Petlas marka lastik düşünüyordum bu Markayıda pek tanımıyorum yani kararsızım.

Son düzenleme:
evet yaz kış aynı lastiği kullanıyorum ben. sizi etkilemek için söylemiyorum. madem araştırma evresindesiniz bu lastiği de değerlendirin demiştim. ben petlas da kullandım bununla arasında bariz derecede fark var. petlas ilk bir iki yıl iyi ama sonrasında verimli değil.

• Beğen
evet yaz kış aynı lastiği kullanıyorum ben. sizi etkilemek için söylemiyorum. madem araştırma evresindesiniz bu lastiği de değerlendirin demiştim. ben petlas da kullandım bununla arasında bariz derecede fark var. petlas ilk bir iki yıl iyi ama sonrasında verimli değil.
Ok. anladım en iyisi 4 Mevsim Bende her zaman 4 mevsim kullanıyorum ve evet BU DEDİĞİNİZİ bir yerde daha duymuştum araştıracağım (((petlas ilk bir iki yıl iyi ama sonrasında verimli değil.)))

Geri