Arkadaşlar merhaba araç astra j 1.4 t hızlanırken kesiklik yaşıyorum aynı hızda gidersem sorun yok problem nedir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence LPG, aracın kısa ve uzun süreli yakıt haritasına bakıp yorumlamak lazım ama bence şöyle test edelim.Rölantide araçta benzine göre daha sarsıntılı çalışma var mı ? yakıt arttı mı ? bunlar önemli.Arkadaşlar merhaba araç astra j 1.4 t hızlanırken kesiklik yaşıyorum aynı hızda gidersem sorun yok problem nedir acaba
Lpg yi iptal ettirdim 2 aydır kullanmıyorum rolantide sarsıntılı çalişiyor herhangi bir arıza kodu yok ateşlemeyle ilgili sadece katalizör verimi düşük arızası verior onuda orjinal kat takmadıım yüzdenBence LPG, aracın kısa ve uzun süreli yakıt haritasına bakıp yorumlamak lazım ama bence şöyle test edelim.Rölantide araçta benzine göre daha sarsıntılı çalışma var mı ? yakıt arttı mı ? bunlar önemli.
Ateşleme de bir sebep ama bence önce LPG'ciye gidip araç fakir ya da zengin mi ? diye sorun AFR ayarlarına bakacaklar. Bizde sorun yok derlerse ateşleme kontrol ettirin. Onda da sorun olmazsa ki bence dert çözülmüş olur LPG sisteminde problem vardır.
Benzinde yapıyor mu peki ?
kalkışlarda yüksek devir cevirirken yada yoşda giderken hızlanmak istedigimde arçta kesiklik oluşuyorMerhaba, hızlanma derken konu tam olarak ne açıklayabilirseniz, ilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.
Bu tarz durumlarda, turboyla alaklı bir durum olabilir. Genel anlamda performans testine sokmanızı tavsiye ederim. Ordan çıkan sonuç iyiyse,kalkışlarda yüksek devir cevirirken yada yoşda giderken hızlanmak istedigimde arçta kesiklik oluşuyor
Teşekkür ederim sizin ve diger arkadaşların cevapları iArkadaşlar merhaba araç astra j 1.4 t hızlanırken kesiklik yaşıyorum aynı hızda gidersem sorun yok problem nedir acaba
Bu tarz durumlarda, turboyla alaklı bir durum olabilir. Genel anlamda performans testine sokmanızı tavsiye ederim. Ordan çıkan sonuç iyiyse,
YAKIT - YAKIT POMPASI sorunuda olabilir, Yakıtı bazen şehirlerarası yollarda değişik markalardan alıyoruz bunlara çok güven olmuyor.Ama tam sonucu bence performans testiyle alabilirsiniz. Özelikle serviste yaptırabilirsiniz daha olumlu sonuç olacaktır.