Merhaba arkadaşlar bugün garajımıza honda civic var fd3 konuk ettik
Aracımızın detaylı yıkanması demir tozu temizliği ve kil uygulamasını gerçekleştirdik bu işlemlerde demirtozu temizleyici olarak Koch chemie fb kullandım kil olarak disk kil kullandım
Polisaj işleminde seçimlerim rupes coarse ve 3m 09639 oldu
Araç öncesinden spiral ile yapılan polisaj işlemine maruz kalmış ben polisaj diyorum siz istediğinizi diyebilirsiniz
ve boya 73-82 mikron arasındaydı haliyle bazı yerler 71 bazı yerler 88 çıktı ancak ortalama Ölçümler 73-82 bandında gidiyordu haliyle fazlası ile vakit olarak zorlandığımız bir işlem oldu 4 günümüzü aldı
Ön yıkama demirtozu temizliği kil vb işlemleri çekemedim o yüzden direkt konuya gidiyorum ancak sonraki uygulamamda detaylıca çekeceğim
İlk ölçümüm kara kara düşünmedim değil
Sonuç hem tatminkar hemde vernikde en ufak bir yanık olmadı
Sanat eseri yapan ustanın başyapıtından bir kare
Sağ ön çamurlukmu %50 yaptım
Diğer tarafında ise manzara daha değişikti birisi imza atmış resmen [emoji2]
Zaten olmayan verniği bitirmemek adına ne kadar kötü görüntüyü yok edersem diye 2000p zımpara ile ufak bir geçiş yaptım
Sonuç olarak güzel bir görüntü çıktı
Kapı kolları içide çok kötüydü auto triz nano polisher kit ile uzunca bir çalışma yaptım burda ise turtle wax t 10 coarse compound ile geçtim
İlk kat görüntüsü bu şekilde oldu
Şöyle bir %51.5 yaptım
Diğer panel
Sol arka çamurluk ilk kat
Birazcık simler [emoji2]
Başka bir panel %50
Aracımızın detaylı yıkanması demir tozu temizliği ve kil uygulamasını gerçekleştirdik bu işlemlerde demirtozu temizleyici olarak Koch chemie fb kullandım kil olarak disk kil kullandım
Polisaj işleminde seçimlerim rupes coarse ve 3m 09639 oldu
Araç öncesinden spiral ile yapılan polisaj işlemine maruz kalmış ben polisaj diyorum siz istediğinizi diyebilirsiniz
Ön yıkama demirtozu temizliği kil vb işlemleri çekemedim o yüzden direkt konuya gidiyorum ancak sonraki uygulamamda detaylıca çekeceğim
İlk ölçümüm kara kara düşünmedim değil
Sonuç hem tatminkar hemde vernikde en ufak bir yanık olmadı
Sanat eseri yapan ustanın başyapıtından bir kare
Sağ ön çamurlukmu %50 yaptım
Diğer tarafında ise manzara daha değişikti birisi imza atmış resmen [emoji2]
Zaten olmayan verniği bitirmemek adına ne kadar kötü görüntüyü yok edersem diye 2000p zımpara ile ufak bir geçiş yaptım
Sonuç olarak güzel bir görüntü çıktı
Kapı kolları içide çok kötüydü auto triz nano polisher kit ile uzunca bir çalışma yaptım burda ise turtle wax t 10 coarse compound ile geçtim
İlk kat görüntüsü bu şekilde oldu
Şöyle bir %51.5 yaptım
Diğer panel
Sol arka çamurluk ilk kat
Birazcık simler [emoji2]
Başka bir panel %50