Hoşbuldum !

Mert Ali ÖZAN

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese merhabalar. İsmim Mert Ali ÖZAN. İstanbul-bostancıda oturuyorum. Lise son öğrencisi ve makina imalatçısıyım,yaş 17... Yaklaşık bir aydır corsa sahibiyim,onun haricinde Peugeot 406 mız var. Detailingturkey.net üyesiyim,az çok araç bakımı konusunda bilgim var,yardımcı olurum elimden geldiğince zaten ordan tanıdığım MadeN nickli İbrahim abi vardı buraya üye. Ufağından opelci olduk diyelim. :)

2008 Corsa 1.3 EcoFLEX Enjoy+Spor Paket , Hız Sabitleyici , ESP - 82.000 km'de
Ek olarak İrmscher body kit,Llumar 2 numara cam filmi,opc sinyal logoları var.

Motoru bayramda temizlemiştim. atas Est ve atas Plak2 işbirliği...

Harbiden güzel temizlemişsin ama bu araca binmek yok yaşın 17 ve sürücü belgen de yok. Sen temizle baban binmeye kirletmeye devam etsin :D

Teşekkür ederim abicim :) Araba abimle benim arabam,ben ehliyetimi alana kadar dokunmuyorum,dokunamıyorum. Kimsenin başına durduk yere iş açmak istemem. Corsa şuan abimde,babamda 406 var.

Mert Ali Adın gibi delikanlı olursun inşallah ileri zamanlar da Mert ve Allah'ın Aslanı Ali gibi... İnşallah adının hakkını layıkı ile verirsin. Gözlerinden öpüyorum.

hoşgeldin adaş. keyifli forumlar. az kalmış 18e allah sabir versin :) insanın arabası olupta binememesi zordur bilirim. bende lise 2ci sınıfta 17 yaşındayken, babam bana araba almıştı. ehliyet almama 6 kala sıfır km hyundai accent 1.5GT almıştı. 2000 modeldi gıcır gıcırdı. maltepedeki Tuna dan almıştı çekici ile eve getirdiler. garaja koydular. tam 6 ay kullanmadan temizlik yapmıştım. sadece otopark içinde yerini değiştiriyordum tekerleri ezilmesin diye. allah sabır versin tekrar hoşgeldin

Hoşbulduk abi :) Benim acelem yok. Zaten araba dediğin altı delik kumbara...

artık öyle doğru söylüyorsun. ben 18ime girdiğimde lise sondaydım arabayla ilk okula gittiğim günü hatırlıyorumda :) zannedersin okulun yarısı benim:) şimdi herkezin altında araba var. al sat at :)

Öncelikle herkese merhabalar. İsmim Mert Ali ÖZAN. İstanbul-bostancıda oturuyorum. Lise son öğrencisi ve makina imalatçısıyım,yaş 17.............

Aramıza hoşgeldin kardeşim, trafiğe açık alanlarda sol ön koltuğa geçmeyeceğine eminim :).

hayırlı olsun diyelim hoşgeldin temizlik gerçekten güzel olmuş :)

Geri