İç Döşemelerdeki Çizikler

turkolog55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar zamanla herkeste olduğu gibi torpidoda, konsolda ufak çizikler oluşuyor. Bunları nasıl giderebiliriz. Bir fikri ya da tecrübesi olan var mıdır?

Plastik aksam olduğu için çizikleri gidermek zor sadece silikon bazlı tampon koruyucu ürünlerle maskeleme yapabilirsiniz.
Ben bunu kullanıyorum
690013001.jpg

Kullanmadan önce uyarıları ve talimatları iyi okuyun ayrıca kullandıktan sonra aracınızı iyi havalandırın.

maskeleme derken ömer hocam? sadece bundan sonra oluşacaklara koruma amaçlı mı? Zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama belki vardır bir çaresi dedim. Malum özellikle pütürlü olması zorlaştırıyor tamirini...

maskeleme derken ömer hocam? sadece bundan sonra oluşacaklara koruma amaçlı mı? Zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama belki vardır bir çaresi dedim. Malum özellikle pütürlü olması zorlaştırıyor tamirini...

Bende iki tane canavar var ve az çok tahmin edersin neler yapabileceklerini :D benim araçta kapı eşiklerinde ve kapı içlerinde çizikler var, iyice temizledikten sonra dediğim ürünü sürdüğünde hafif parlak bir görüntü oluşuyor ve çizikler çok belli olmuyor.

edebiliyorum hocam Allah kolaylık vere. ben de deneyeyim ürünü çok tşk ederim.

o çizikler hepimizin başının belası ama ne yazık ki yeniymiş gibi göstermenin yolu pek yok şimdilik. ibrahimin linkini verdiği ürünü kullanıyorum. çiziklerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor ama mucize beklememek lazım. sadece bu ürün için değil hepsi aşağı yukarı aynı sonucu verir çizik açısından. malum desenli plastik olunca üstüne zımpara filan da yapılmıyor. aslında ben bej rengine boyayıp üstüne mat vernik atmayı düşünüyorum ama cesaretimi tam toplayamadım :D

Geri