Iç Lamba çok Komik Bi Durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WorLdjoY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WorLdjoY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar son 4 gundur yaşadığım bi sorunu paylaşmak istiyorum sizinle sinyal verdiğimde 4 lü leri yaktığımda ve kornaya bastığımda arabanın içerisindeki tavandaki lamba yanıp sönüyor komik ama sorun nedir sizce ayrıca benim dikkatimi çeken ne zaman yağmur yağsa vede arabayı yıkatsam bu sorun oluyor buda bi tesadüfmü yoksa gerçekten sorunun sebebi su mu ? öncedende oluyordu biraz kurcalıyordum düğmeleri geçiyordu fakat 3 4 gündür devamlı olarak aynı şey oluyor 2 gündür yağmurda yağmıyor ama :) bi fikri olan varmı ?

:D sinyal verince baya tuhaf oluyodur :D
bi kısa devre oluyo gibi, su alabilecek biyerlerden belki de.. elektrikçi arkadaşlar bilirler kesin

Elektirkçiye bir göster, bir yerden temas var (kontak yapıyor) , su veya aşınma sebebiyle kablolar zarar görmüş olabilir, sigorta kutusunda ufak bir problem olabilir.ama kesin ihmal etmeyin elektrik konusu önemlidir daha büyük bir hasar çıkartmasın

bencede elektrikle alakalı bir kısadevre var

dörtlüleri yakınca tiskooo gibi olur içerisi :D

ihmal etmeyin bencede! :)

kapı butonları şase ile devreyi tamamlıyor; butonlarda oksitlenme falan olabilir; yada butonlar su almıştır; belkide bagajla ilgili bir problemdir; stopların orda sorun vardır; eğer bagajı açınca tavan lambası yanıyorsa ve stoplarda ya da bagaj butonunda su alma ya da oksitlenme v.s. varsa yapabilir....

Geri