İkinci El Araç Alaçakların Dikkatine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gurcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İkinci El Araç Alaçak olan arkadaşlar araçı almadan önce mutlaka http://www.tramer.org.tr sitesinden araçı kontrol ettirin lazım olan şeyler araç plakası ve şase numarası yada araç ruhsat sahibinin tc kimlik numarası benim çok işime yaradı umarım sizlerinde işinize yarar
başımdan gecen öykü bir araç alaçakdım araç sahibi bana araçın sağ camurluk hasarlı dedi ve araç kombile boyalı dedi kazası yok dedi sadece sağ camurluk arızalı dedi sanayiye gittik malum saniayide ki kişide araç sahibi yanımda oldugundan fazla birşey diyemedi ama yukarda vermiş oldugum siteye girdim ve araç bilgilerini girdim birde ne göreyim araç önden darbe almış vs devam etti bende almaktan vaz geçtim neyse sizinde işinize yaraçagını düşündüm umarım işinize yarar

tramer iyi gerçekten.. kasko falan yaptırdıktan sonrada girip bakabilirsiniz.. sahteciliğe karşı

Teşekkürler Bende Baktim Araçta Hasar Var Diyor Ama Açiklama Yok .
Hasar Durumunu Nasil öğreniyoruz.

Bende baktım benim eski kasko çıkıyor yeni kasko çıkmıyor anlamadım acaba kasko yapmadılar mı benim aracı.

bende ilk baktığımda çıkmadı sonra trafik sigortasına baktım ve yeniden kaskoya baktım çıktı :S bi garip :)

araç hasarlı diyor ama ne hasarı olduğu yazmıyor onu nasıl öğrencez???

Geri