Arkadaşlar öncelikler herkese selamlar. Forumunuza yeni üye oldum. Yarın Allah kısmet ederse Eyüp Opel bayine gidip Astra 1,4 140hp Cosmo+flexride+navi+sunfrof.. için bir fiyat ve ardından anlaşabilrsek siparişini verdireceğiz. Gerçekten beni heryönüyle çok etkileyen bir araç gönzlümüzde ailecek şuan astra yatıyor.
Sizden yardım istiyeceğim. Öncelikle Eyüp Opel bize nasıl bir indirim yapma söz konusu olabilir ve hediye verebilirler mi ?
Araçta ek donanım vb. olarak nelere dikkat etmeliyim ?
Nasıl bir konuşma politikası izlemeliyim ?
En son olarakda aracı eğer sipariş verirsek ne kadar süre içerisinde teslim alırım ?
NOT: Arkadaşlar ilk arabamız olucağı için bu konularda pek tecrübeli değilim o yüzden bu takım soruları sormuş bulunmaktayım.. Yardımlarınızı esirgemeyin. Şimdiden hepinize teşekkürler inşallah sizlerin arasında yer alıcam
Sizden yardım istiyeceğim. Öncelikle Eyüp Opel bize nasıl bir indirim yapma söz konusu olabilir ve hediye verebilirler mi ?
Araçta ek donanım vb. olarak nelere dikkat etmeliyim ?
Nasıl bir konuşma politikası izlemeliyim ?
En son olarakda aracı eğer sipariş verirsek ne kadar süre içerisinde teslim alırım ?
NOT: Arkadaşlar ilk arabamız olucağı için bu konularda pek tecrübeli değilim o yüzden bu takım soruları sormuş bulunmaktayım.. Yardımlarınızı esirgemeyin. Şimdiden hepinize teşekkürler inşallah sizlerin arasında yer alıcam