İlk arabam para biriktirdik aldık.
Hiçbir şey bilmediğimden hiçbir fikrim olmadığından güvendiğimiz biri aracılığıyla aldım.
Zira arabanın neresine bakılır nasıl alınır bilmiyorm. Bilmiyorsan gidip 0 alacaksın başın ağrımasın, ama paramız o kadar işte biriktirdik diyoruz ya.
Kasko yaptırmak için gittim tanıdık bir yere amanın o da ne 2006 model aracım 5 kez kasko kullanmış, 1 inde ise karşı taraf da zarar görmüş. Yani çarpışma olmuş. Bana hiç söylenmemişti.
Servise de baktırmadım dı güvendiğimiz bir aracı dedim ya.
şimdi içime kurt düştü arabanın durumu nasıl motor gidik olmasın.
Servise gidip merhaba bunu şeceresini döktürmek istiyorum dersem yardımcı olurlar mı? Değişmesi gereken kritik parçaları var mı?
Anadolu yakasında nereye gideyim, teşekkür ederim.
Kaça patlar bir de bu şeceresini döktürme ve bilgi alma.
çok acemiyim kusura bakmayın.
Hiçbir şey bilmediğimden hiçbir fikrim olmadığından güvendiğimiz biri aracılığıyla aldım.
Zira arabanın neresine bakılır nasıl alınır bilmiyorm. Bilmiyorsan gidip 0 alacaksın başın ağrımasın, ama paramız o kadar işte biriktirdik diyoruz ya.
Kasko yaptırmak için gittim tanıdık bir yere amanın o da ne 2006 model aracım 5 kez kasko kullanmış, 1 inde ise karşı taraf da zarar görmüş. Yani çarpışma olmuş. Bana hiç söylenmemişti.
Servise de baktırmadım dı güvendiğimiz bir aracı dedim ya.
şimdi içime kurt düştü arabanın durumu nasıl motor gidik olmasın.
Servise gidip merhaba bunu şeceresini döktürmek istiyorum dersem yardımcı olurlar mı? Değişmesi gereken kritik parçaları var mı?
Anadolu yakasında nereye gideyim, teşekkür ederim.
Kaça patlar bir de bu şeceresini döktürme ve bilgi alma.
çok acemiyim kusura bakmayın.