Dün akşam Gökberk kardeşim ' e , yarın İzmit ' e gelde Corsa üzerine konuşalım demem üzerine , sağolsun beni kırmayıp İzmit ' e gelen Gökberk kardeşim ile kendi aramızda Mini bi sohbet buluşması gerçekleştirmiş bulunuyoruz Gökberk ' in biraz vakit sıkıntısı nedeni ile uzun süre vakit geçiremesek bile , keyifli geçen bi kaç saat Pazar günü üzerimde olan miskinliğimi atmam için fazlası ile yeterli oldu . Ben Gökberk ile tanıştığım için son derece memnun oldum . Beni kırmayıp gelmesi ve Corsa üzerine geçen keyifli sohbet ' den oldukca memnun kaldım . En kısa zamanda , diğer forum arkadaşlarımız ile birlikde geniş kapsamlı aktivite ' ler yapmamız dileği ile ;
Uploaded with ImageShack.us
Edit : DeDe ile ilgili bi jant projemiz var . Üzerindeki jant ' lar arabasız kalmamam için , geçici olarak verilmiş olan jant ' lar . Jant projesi sonrası , yeni hali ' ni sizlerin beğenisine sunucam
Edit : DeDe ile ilgili bi jant projemiz var . Üzerindeki jant ' lar arabasız kalmamam için , geçici olarak verilmiş olan jant ' lar . Jant projesi sonrası , yeni hali ' ni sizlerin beğenisine sunucam