İnce Stepne Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogusgc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogusgc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Aracım 98 Model Astra CD HB
HB bagajı malum sedana göre daha ufak birde simit tank taktırdım stepneden dolayı yarısı kullanım dışı kalıyor bagajın.
Benim sormak istediğim şu. İnce stepne baktım geçen gün 200 tl dediler çıkmacılarda. Aracım 15 jant ince stepneyide 15 aldığımda dik olarak sağa veya sola yaslayamıyorum bagajda çünkü yüksek kalıyor.
Teknik olarak bilgim olmadığı için soruyorum. Bu ince stepneyi 15 jant yerine 14 veya 13 jant alsam bir lastikçiye ulaşana kadar kullanılacak sonuçta. Bir problem yaratırmı araçta?

bence pek bi sıkıntı yaratıcağını sanmam arabnın biraz dengesini bozar o kadar

bence pek bi sıkıntı yaratıcağını sanmam arabnın biraz dengesini bozar o kadar

Bugüm lastikçiye sordum 14 jant sorun yaratmaz ama 13 problem yaratır dedi bende 14 jant bir lastik bulup deneyeceğim artık

kaskon varsa veya genelde sürekli şehir içinde isen, bi arkadaşına ani durumlarda ulaşabileceksen vs vs stepneye ne gerek var? bende simit tank kullanıyorum ve şehir dışı hariç taşımıyorum. şehir içi bir arkadaşı ararım olmadı kaskoyu çağırırım.

kaskon varsa veya genelde sürekli şehir içinde isen, bi arkadaşına ani durumlarda ulaşabileceksen vs vs stepneye ne gerek var? bende simit tank kullanıyorum ve şehir dışı hariç taşımıyorum. şehir içi bir arkadaşı ararım olmadı kaskoyu çağırırım.

İşim Gereği Sürekli şehir dışındayım zaten sorunda burada oluyor. Kasko var ama lastik yarıldı diyede çekici çağırılmaz sanırım.

benim arabada sıfır aldığım halde stepne çıkmadı :)) adamlar stepne yerine elektrikli kopresör ve lastik onarıcı solüsyon koymuşlar. gerçi lastik basıç kontrol sistemi varmış ama lastik yarılırsa ozaman kaskoyu arıcaz herhalde.

gerçi 5 yıl kullandığım astram da hiç stepneye ihtiyacım olmamıştı şeytan kulağına kurşun :))

Sizin 4 lastiğinizde patlmayan lastik olabilir..aracınız nedir acaba ? marka ve modeli ?

lastik yarıldı diye çekici çağırılır ben de bir hata sonucu kapana girdim ve kaskoyu aradım geçmiş olsun dediler ve 20 dk içinde çekici geldi istediğim lastikçiyr götürdüler

Geri