insigna 1,6 turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yakın arkadaşım 1,6 insigna 180hp lik modelinden alıyor. 62 milyardı 60 a veriyolar sıfır. sunroof dahil araç cosmonun bir alt modeli. yanlız insignalara gaz takılmayacağını söyledi servis. sadece insignalarda servis garanti dışı oluyormuş . birde bu araca gaz takılırsa yakıt ciddi anlamda farkeder ve performans kayıp olurmu kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
ne yalan söyleyeyim dün test ettik ve araca bayıldım. ne yakarsa yaksın en kısa zamanda bir tane de ben alacağım inşallah..

Ben memnunum lpgden ama arabayla cok gezmiyosa hiç düşünmesin bile değmez ama bizim gibi 2008 model 1.6yla 150bin kmyi deviriyorsa, hiç düşünmesin, yok arabamı delcekler yok orjinalliği bozulcak zaten araba bi süre sonra kendini amorti edicek he performansın düşecekmi evet ama yokuş yukarı tırmanırken oda yaptığı kardan sonra önemsiz kalıçak önemli bir not kesinlikle lpg kitinde ucuza kaçma. İşallah yardımcı olmuşumdur. Keyifli forumlar..

otomatik dizelin de fiyatını baya bi aşağı çektiler, 69bin civarı sanırım şu an. 2.0 130hp olması lazım..

Servislerin kullandığı eksi lpg sistemleri ki örneğin Landirenzikler :D egzantirikleri kuru bıraktığı için aracın sibop lastikleri çok erken deforme oluyor ve daha 2009 model araçlar bu yanlış sistem yüzünden motor yaptırmak zorunda kalıyor. Eğer insignia'da lpg tercih edilecekse. Prins markasının kullandığı map eklentisi ve özel egzantirik yağlama sisteminin kesinlikle araca uygulanması gerekiyor.

Bence insignia'ya lpg taktırmayın..

Ben memnunum lpgden ama arabayla cok gezmiyosa hiç düşünmesin bile değmez ama bizim gibi 2008 model 1.6yla 150bin kmyi deviriyorsa, hiç düşünmesin, yok arabamı delcekler yok orjinalliği bozulcak zaten araba bi süre sonra kendini amorti edicek he performansın düşecekmi evet ama yokuş yukarı tırmanırken oda yaptığı kardan sonra önemsiz kalıçak önemli bir not kesinlikle lpg kitinde ucuza kaçma. İşallah yardımcı olmuşumdur. Keyifli forumlar..

Dikkatinizi çekerim araç 1.6 turbo 180 hp.. Yokuş yukarı oluşacak kaybı kullanıcı anlamayacak bile çünkü hiç bir zaman 1 saat dip gaz yokuş tırmanmayacak..

insignia ve lpg kesinlikle yaptırtmayın ne opel nede lpg markaları kolay kolay yapmıyor

Lpg takmayı düşünüyorsa insigniadan vazgeçsin sonra protesto ediyorlar lpg ye uyumsuz arabaya lpg takıp:)

aslında fazla yol yapan biride değil ama şehir içi şehir dışı yakıt nerdeyse 2,0 benzinli araçla aynı diyolar. buda korku yaratıyor haliyle.

araca lpg taktırmayı düşünüyorsa benzinli araç almaktan vazgeçsin ve dizel modeline yönelsin bence. Ben olsam orjinalliğini bozmam ve benzinli olarak kullanırdım. Keyifli sürüşler

aslında fazla yol yapan biride değil ama şehir içi şehir dışı yakıt nerdeyse 2,0 benzinli araçla aynı diyolar. buda korku yaratıyor haliyle.
opel olsun insignia olsun 180 hp olsun v.s v.s olsun ama az yaksın yok öyle 3 kuruşa 5 köfte sen kalk köfteciye köfteleri etsiz yap dersen ne olur etsiz tadı olmayan bir köfte
aynen insignia alıp yakıt hesabı yapmak etsiz köfte gibi :kop::kop::kop:

Geri